×

Незмивний спрей-кондиціонер GKhair Leave-in Conditioner Spray

Подобається456
1 390,00 грн
Об `єм
  • 118 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 69,50 грн

Бренд:
Опис

Сьогодні Global Keratin це лідируючий бренд по виробництву косметики для волосся. Але навіть перебуваючи в зеніті слави компанія не перестає дивувати своїх шанувальників, випускаючи новинки. Leave-in Conditioning Spray якраз їх чергове творіння.

Завдяки своєму унікальному складу спрей відновлює і зміцнює структуру волосся, роблячи його слухняним і гладким. Якщо нанести спрей Leave-in Conditioning Spray на сухе волосся - це зробить його дивовижно блискучим і сяючим немов зсередини. Так будь-яка зачіска буде виглядати доглянуто, а самі локони здоровими і повними життєвою силою і енергії.

До складу засобу Global Keratin входить спеціальна суміш з білків і пептидів Juvexin, яка була запатентована компанією і тепер використовується у всіх її продуктах. Це комплекс кератину, колагену, природних масел і рослинних екстрактів, завдяки яким спрей-кондиціонер живить кожну волосинку корисними речовинами.

Global Keratin Leave-in Conditioning Spray - це найшвидший і вірний спосіб щоб зберегти локони в здоровому стані, забезпечуючи їм захист від зовнішніх агресивних впливів.

Застосовувати Global Keratin Leave-in Conditioning Spray дуже просто досить розпилитии його на чисте вологе або сухе волосся.

Спосіб застосування: нанесіть кондиціонер-спрей на сухе або вологе волосся, в залежності від бажаного результату. Не змивайте засіб.

Обсяг: 30 мл і 118 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
пошкоджене
сухе
Серія
Домашний уход
Країна виробник
США
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
Спрей прям супер крутой, все мега легко распиливается и волосы восстановились даже

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти