×

Незмивний крем-кондиціонер GKhair Leave-in Conditioner Сream

Подобається803
1 390,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 69,50 грн

Бренд:
Опис

GKhair Leave-in Conditioner Сream

Американська торгова марка Global Keratin зробила величезний прорив у сфері професійного догляду за волоссям. Вчені компанії не перестають розробляти дивовижні високоякісні та ефективні засоби, від яких в захват приходять всі, хто хоч раз їх випробував на собі. Це перша компанія, яка додала до складу своїх засобів суміш пептидів і білків, завдяки яким стало можливим вдихнути, в навіть дуже пошкоджені локони, друге життя. Кожний засіб Global Keratin - це справжній прорив в світі перукарського мистецтва і надія для багатьох жінок, що локони можуть виглядати шикарно, незалежно від поганих умов навколишньої природи.

Серед високоякісних засобів для захисту та догляду за волоссям на особливу увагу заслуговує кондиціонер-крем Leave-in Conditioner Сream. Його мета зберегти структуру волосся і забезпечити їй надійний захист від зовнішніх подразників. Достатньо всього лише нанести крем на руки, розподіливши його по волоссю, як захисний бар'єр почне свою роботу.

Крем-кондиціонер Global Keratin Leave-in Conditioner Сream забезпечує локонам зволоження та живлення зсередини. А також зміцнює і відновлює ослаблену структуру.

Спосіб застосування: після миття волосся шампунем і нанесення кондиціонера, відіжміть волосся рушником. Нанесіть трохи засобу по довжині волосся і висушіть волосся феном.

Обсяг: 130 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
130 мл
Серія
Домашний уход
Країна виробник
США
Огляди(2)
Загальний рейтинг
5
2 Огляди
Имеет приятный запах, легко разносится по волосам и ладошкам

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти