×

Текстуруючий крем Tigi Bed Head Back It Up Texturising Cream

Подобається87
693,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 34,65 грн

Бренд:
Опис

Tigi Bed Head Back It Up Texturising Cream

Текстуруючий крем Back It Up - це потужний продукт для укладання, який не тільки розроблений, а й використовується професіоналами салонів краси.

Цей крем для укладання волосся забезпечує чіткість, об'єм та фіксацію, допомагаючи легко створювати природні текстуровані зачіски. Текстура крему має одну технологію скручування, яка допомагає волоссю повернутися у форму, просто переміщуючи волосся.

Містить смолу для укладання, яка забезпечує тривалу фіксацію і чіткість локонів, легкі силікони, які забезпечують термозахист і запобігають пухнасті, завдяки чому укладка зберігається довше, гліцерин, який допомагає зберегти волосся зволоженим і блискучим, і екстракт плодів баобаба, який відомий своїми пом'якшуючими та заспокоюючими властивостями.

Крем має аромат смачної груші. Відмінно підходить для підтримки довговічності зачіски на волоссі будь-якого типу та довжини.

Спосіб застосування: Нанесіть на підсушене рушником волосся, розчешіть для рівномірного розподілу. Якщо ви хочете створити стійкі локони, оберніть волосся навколо пальця, щоб активувати текстуровані хвилі. Висушіть знизу. Ідеально підходить для довгої та середньої довжини волосся.

Об'єм: 125 мл

Країна бренду Великобританія

Зроблено у США

Читати далі
Деталі товару
140737

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
125 мл
Серія
Bed Head
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти