×

Кондиціонер для об'єму волосся Davroe Volume Senses Amplifying Conditioner

Подобається36
1 355,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 67,75 грн

Бренд:
Опис

Davroe Volume Senses Amplifying Conditioner

Davroe Volume Senses Amplifying Conditioner - кондиціонер, який забезпечує невагомий об'єм та зволоження для тонкого волосся. Він надає блиск і пружність волоссю, змушуючи його виглядати і відчувати себе густішим і пишнішим.

Кондиціонер Davroe Volume Senses Amplifying Conditioner містить рисові та кіноа протеїни для зміцнення та відновлення волосся, надаючи посилений об'єм та блиск. Він також містить пантенол, похідне вітаміну B, яке допомагає волоссю утримувати вологу, роблячи волосся більш об'ємним. Крім того, до складу входять поживні білки пшениці та амінокислоти, які зміцнюють волосся.

Davroe Volume Senses Amplifying Conditioner працює, проникаючи в кожне пасмо волосся та зволожуючи його зсередини. Рисові та кіноа протеїни зміцнюють і відновлюють волосся, надаючи йому посилений об'єм і блиск. Пантенол допомагає волоссю утримувати вологу, роблячи його більш об'ємним і пишним. Поживні білки пшениці та амінокислоти зміцнюють волосся, роблячи його міцнішим і стійкішим до пошкоджень. В результаті застосування Davroe Volume Senses Amplifying Conditioner ваше волосся стане більш здоровим, блискучим і об'ємним.

Спосіб застосування: вимийте волосся шампунем та нанесіть кондиціонер по всій довжині. Залишіть на 2 хвилини та ретельно змийте його з волосся.

Об'єм: 325 мл

Зроблено в Австралії

Читати далі
Деталі товару
3523

Характеристики

Тип волосся
позбавлене об'єму
тонке
Об`єм
325 мл
Серія
Senses
Країна виробник
Австралія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти