×

Стайлер для об'єму Joico

Подобається667
1 035,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 51,75 грн

Бренд:
Опис

Joico JoiFull Volumizing Styler

Гібридний стайлер від Joico подарує Вам бажаний об'єм та щільність волосся, без обтяження. Після його нанесення локони миттєво здобудуть завидну м'якість і шовковистість. До того ж, він чудово захищає від вологості та термічних ушкоджень (до 230).

Завдяки фірмовому комплексу амінокислот вівса і гідролізованого протеїну вівса, волосся стає більш щільним по довжині і набуває природного прикореневого об'єму. Як і у всіх засобах Джойко, у складі стайлера присутні кератин та аргінін, які відновлюють структуру волосся.

Активні компоненти:

  • Протеїн рису, багатий на амінокислоти, допомагає зміцнити і ущільнити волосся, одночасно забезпечивши йому додатковий об'єм і густоту.
  • Екстракт бамбука допомагає надати об'єм, одночасно ущільнюючи волосся по довжині і надаючи йому блиску.
  • Квітка лотоса - цінна екзотична квітка, насичена білком, магнієм і калієм, зміцнює, підвищує еластичність і надає волоссю здорового вигляду.

Всі ключові інгредієнти укладені в ліпосому, завдяки якій вони краще зберігають свої властивості. Ліпосоми залишаються у волоссі до 3-х процедур миття голови, при цьому вони абсолютно невидимі і невагомі, завдяки чому не відчуваються на волоссі і не обтяжують його.

Спосіб застосування: видавіть 1-2 дози засобу на долоню і рівномірно розподіліть по вимитому вологому волоссю. Висушіть волосся за допомогою фена, оскільки активні компоненти стайлера активуються під впливом тепла.

Об'єм: 100 мл

Зроблено у США

Склад: Water/Aqua/Eau, Pvp, Propylene Glycol, Polyquaternium-4, Dimethicone, Phenoxyethanol, Polyimide-1, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Rice Protein, Arginine Hcl, Nelumbo Nuci Extract, Hydroxyethylcellulose, Trimethylsiloxyamodimethicone, Phosphatidylcholine, Polysorbate 20, Citric Acid, C11-15 Pareth-7, Glycerin, C12-16 Pareth-9, Trideceth-12, Aminomethyl Propanol, Teso, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Fragrance/Parfum, Mica (Ci 77019), Titanium Dioxide (Ci 77891)

Читати далі
Деталі товару
ДЖ255

Характеристики

Тип волосся
тонке
Об`єм
100 мл
Серія
JoiFull
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти