×

Спрей бустер для локонів Lanza Healing Curls Curl Boost Spray

Подобається68
1 307,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 65,35 грн

Бренд:
Опис

Lanza Healing Curls Curl Boost Spray

Спрей Curl Boost миттєво посилює текстуру завитків та забезпечує легку фіксацію. Поєднує силу рослинного білка, веганських масел і дикорослих рослин для здорового блиску без пухнастості. Миттєво забезпечує пружність та чіткість локонів. Відновлює природні завитки та хвилі на кучерявому волоссі.

Основні компоненти:

  • Екстракт плодів яблука, багатий на вітаміни та мінерали, зміцнює локони, підтримує живлення та здоров'я волосяних фолікулів. Розгладжує кутикулу, запобігаючи пухнастості та сплутуванню
  • Комплекс Thermal Shield запобігає пошкодженню та сухості
  • Веганський комплекс масел врівноважує легку рослинну суміш, яка містить необхідні ліпіди та пом'якшувальні речовини для природного зволоження, блиску та мінімізації пухнастості.
  • Веганський протеїн, отриманий з гороху та картоплі, містить усі амінокислоти, необхідні для зміцнення та збільшення товщини волосся.
  • Мінерали PCAs (піролідонкарбонова кислота) притягують і утримують вологу всередині волосся, покращуючи структуру завитків та значно покращуючи м'якість та блиск.
  • Природні олії та екстракти, багаті на вітаміни та антиоксиданти, у тому числі насіння пінника лучного, соняшника, розторопші, кактусу та оливкової олії володіють рядом цілющих властивостей.

Спосіб застосування: Розпиліть спрей на вологе або сухе волосся. Висушіть його феном або дайте висохнути на повітрі.

Об'єм: 177 мл

Зроблено у США

Читати далі
Деталі товару
46006

Характеристики

Тип волосся
кучеряве
Об`єм
177 мл
Серія
Healing Curls
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти