×

Крем для локонів Lanza Healing Curls Curl Whirl Creme

Подобається3
1 307,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 65,35 грн

Бренд:
Опис

Lanza Healing Curls Curl Whirl Creme

Крем Curl Whirl формує локони, забезпечуючи м'яку, еластичну фіксацію та легке зволоження. Він поєднує в собі силу рослинного білка, веганських масел та дикорослих рослин для здорового блиску без пухнастості.

Під його впливом локони стають чіткими та блискучими. Підкреслює завитки та розгладжує кутикулу, запобігаючи пухнастості та сплутуванню.

Основні компоненти:

  • Екстракт плодів яблука, багатий на вітаміни та мінерали, зміцнює локони, підтримує живлення та здоров'я волосяних фолікулів. Розгладжує кутикулу, запобігаючи пухнастості та сплутуванню
  • Веганський комплекс масел врівноважує легку рослинну суміш, яка містить необхідні ліпіди та пом'якшувальні речовини для природного зволоження, блиску та мінімізації пухнастості.
  • Веганський протеїн, отриманий з гороху та картоплі, містить усі амінокислоти, необхідні для зміцнення та збільшення товщини волосся.
  • Мінерали PCAs (піролідонкарбонова кислота) притягують і утримують вологу всередині волосся, покращуючи структуру завитків та значно покращуючи м'якість та блиск.
  • Природні олії та екстракти, багаті на вітаміни та антиоксиданти, у тому числі насіння пінника лучного, соняшника, розторопші, кактусу та оливкової олії володіють рядом цілющих властивостей.

Спосіб застосування: Нанесіть на вологе волосся та розподіліть по всій довжині. Висушіть феном за допомогою дифузора або дайте висохнути волоссю природним шляхом.

Об'єм: 125 мл

Зроблено у США

Читати далі
Деталі товару
46004

Характеристики

Тип волосся
кучеряве
Об`єм
125 мл
Серія
Healing Curls
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти