×

Піна для надання об'єму волоссю Davroe Body Volume Texture

Подобається31
1 306,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 65,30 грн

Бренд:
Опис

Davroe Body Volume Texture

Davroe Body Volume Texture – це піна для створення об'єму та текстури волосся. Вона підходить для всіх типів волосся, особливо для створення гладкого укладання на жорсткому або сухому волоссі. Цей засіб перетворюється з рідини на піну, яка легко наноситься на вологе або сухе волосся. Надає волоссю легкість, повноту і рухливість, не склеюючи його і не обтяжуючи. Волосся стає м'яким і шовковистим на дотик.

Піна для волосся Davroe Body Volume Texture містить натуральні інгредієнти, які доглядають волосся і шкіру голови. Вона включає екстракт плодів тасманського перцю, який захищає волосся від згубного впливу зовнішніх факторів і молочну кислоту, яка утримує вологу, відновлює і покращує структуру волосся, стимулюючи його ріст. Не містить сульфатів, парабенів, силіконів та штучних барвників. Є веганською і не тестується на тваринах.

Спосіб застосування: струсіть флакон і нанесіть невелику кількість піни на долоню. Потім рівномірно розподіліть піну по всій довжині та кінчикам волосся. Можна наносити піну як на вологе, так і на сухе волосся. Для створення об'єму та текстури можна висушити волосся феном або використати інші термоінструменти. Піна не залишає слідів на волоссі і легко змивається водою.

Об'єм: 200 мл

Зроблено в Австралії

Читати далі
Деталі товару
3596

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
200 мл
Серія
Styling
Країна виробник
Австралія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти