×

Антицелюлітні легінси міф чи реальність?

Опубліковано3 Років тому
Подобається3

Втомилися боротися з целюлітом? Що ж, ви не самотні. Целюліт - це побічний ефект того, як наш організм накопичує жир. Деякі вважають його незначною естетичної проблемою, але основна маса жінок жадає від нього позбутися, і бажано, раз і назавжди. Тому ми, дівчата і жінки, знаходимося в постійному пошуку кращих антицелюлітних засобів і способах боротьби з ним. Легінси з антицелюлітним ефектом відносяться до тих небагатьох продуктів, які рекламуються як один з кращих засобів для зменшення проявів апельсінової кіркі.

Тренд на антицелюлітні легінси, що зародився в соціальних мережах, став вірусним і швидко завоював популярність у всьому світі. Багато брендів пропонують різні типи антицелюлітних леггінсів, щоб допомогти людям відчувати себе більш комфортно в своїй шкірі.

Що таке антицелюлітні легінси?

Це спеціально розроблені вузькі еластичні штани, які покликані привести в тонус ваші м'язи, допомогти скинути зайву вагу і зменшити целюліт на ногах, стегнах, сідницях, а також на всіх нижніх частинах тіла. Вважайте антицелюлітні легінси корсетом для нижньої частини тіла.

Антицелюлітні легінси вужчі і відрізняються від звичайних легінсів. Матеріал, з якого вони виготовлені, спеціально розроблений для виконання вищезазначених функцій, допомагаючи підтягти м'язи і мінімізувати целюліт. Синтетична тканина забезпечує надійне захоплення, тоді як звичайні бавовняні або спортивні лосини втрачають міцність після декількох використань.

Як правило, вони покривають область від талії до литок або щиколоток, щоб повністю покрити всі проблемні частини тіла. Більшість брендів зберігають привабливий і елегантний дизайн, тому ви можете використовувати такі легінси в повсякденному житті. Приталений крій антицелюлітних легінсів дозволяє зручно і без проблем носити їх під будь-яким одягом.

На що звертати увагу при покупці антицелюлітних футболок?

Вибір правильних антицелюлітних леггинсів може бути складним завданням, оскільки існує безліч доступних варіантів, і всі вони стверджують, що найкраще працюють для зменшення целюліту. Ось кілька факторів, які слід враховувати в такому випадку:

  1. Матеріал: Зайве говорити, що якість використовуваного матеріалу буде визначати, наскільки добре ваші антицелюлітні легінси будуть працювати. Найчастіше для виготовлення антицелюлітних легінсів використовуються нейлон або неопрен, спандекс, поліамід і поліестер. Ці матеріали мають велику гнучкість, гладкістю і щільно прилягають до шкіри. Також оптимальним варіантом є антицелюлітні легінси з дихаючого матеріалу з додаванням антицелюлітних інгредієнтів.
  2. Пояс: антицелюлітні легінси зазвичай мають щільну високу талію, щоб підтримувати живіт. При цьому, під час тренувань, пояс не сповзає і постійно знаходиться на своєму місці. Занадто висока або занадто низька посадка можуть заподіювати дискомфорт при носінні легінси. Тому, вибирайте антицелюлітні легінси з високою або середньою посадкою.
  3. Довговічність: цей фактор стає особливо важливим при покупці антицелюлітних легінсів. Ви можете бути впевнені, що ваші легінси будуть міцними, якщо вони виготовлені з високоякісного синтетичного матеріалу. Крім того, в легінсах повинна бути вшита ластовиця, щоб підвищити їх міцність і гнучкість.
  4. Ефективність: ваші легінси не повинні мати стороннього запаху, і повинні мати антибактеріальні і вологопоглинаючі властивості, щоб ви могли носити їх в тренажерному залі або в повсякденному житті, не турбуючись про пітливість або липкість.
  5. Розмір: ви можете знайти антицелюлітні легінси різних розмірів і довжини, наприклад, із заниженою талією, високою талією, довжиною до коліна або до щиколотки. Якщо у вас є целюліт навколо талії або на животі, обов'язково купіть легінси з високою талією, щоб вирішити цю проблему. Виміряйте окружність стегон, литок і колін, щоб підібрати найбільш підходящий для вас розмір і уникнути складок і деформації тканини.

Огляд антицелюлітних легінсів GUAM

Тепер, коли ви знаєте всі основи якісних антицелюлітних легінсів, давайте детально розглянемо, чому антицелюлітні легінси GUAM стали найпопулярнішими.

  • Вони виготовлені з тканини Emana. Активуємая рухом тканиналегінсів GUAM Anti-Cellulite виготовлена ​​з використанням технології Emana Guam, яка тонізує і підтягує ваші стегна, сідниці і ікри. Антицелюлітні легінси GUAM також покращують мікроциркуляцію і покращують еластичність шкіри, що призводить до зменшення целюліту. Еластичний матеріал робить їх дуже зручними і дозволяє виконувати різні вправи.
  • Мікрокапсули з морських водоростей. Легінси GUAM містять біоактивні інгредієнти в поєднанні з технологією мікрокапсулювання, яка сприяє поступовому і послідовному вивільненню активних інгредієнтів, включаючи водорості GUAM і кофеїн. Ці легінси дозволяють вашій шкірі вбирати корисні властивості цих інгредієнтів, а також працювати над тим, щоб ваш целюліт виглядав менш помітним.
  • Інфрачервоні легінси. Це ще не все, біоактивні мінерали в тканині Emana, використовуваної в антицелюлітних легінсах GUAM, поглинаються тілом і перетворюються в довгі інфрачервоні промені, які впливають на більш глибокі шари шкіри і прискорюють процес зменшення целюліту.

Усі легінси Guam мають середню посадку і зручний пояс.

Тепловідбиваюча тканина легко розтягується, відрізняючись високою міцністю. Може пратися при високих температурах. Деякі антицелюлітні легінси Guam мають ефект корекції сідниць.

Як працюють антицелюлітні легінси?

Поліамід відомий як найефективніший і високоякісний матеріал для антицелюлітних футболок, завдяки своїм зміцнюючим і розгладжуючим властивостями. Сучасне полиамидное мікроволокно Emana для антицелюлітних легінсів GUAM містить біоактивні мінеральні кристали, які мінімізують навіть найстійкіший целюліт.

Спочатку технологія Emana використовувалася НАСА при виробництві скафандрів для поліпшення кровотоку під час тривалих періодів бездіяльності. Тканина поглинає тепло тіла і перетворює його в енергію довгого інфрачервоного діапазону, яка проникає глибоко в тканини і працює на клітинному рівні, допомагаючи усунути целюліт.

Крім того, в антицелюлітних легінсах GUAM використовується технологія мікрокапсулбвання, яка дозволяє мікрокапсульованим водоростям проникати в шкіру протягом дня. Науково доведено, що морські водорості GUAM оживляють клітини шкіри, розщеплюють жирові клітини і зменшують прояв целюліту.

Приберіть целюліт на ногах, стегнах, щиколотках за допомогою інфрачервоного випромінювання Надайте форму сідниць, зменшуючи прояв целюліту Підтримайте область живота і позбудьтеся від целюліту на животі

Як обрати антицелюлітні легінси GUAM?

У компанії GUAM розуміють, що всі жінки мають різні проблеми і хочуть різних результатів. Тому вона пропонує широкий вибір антицелюлітних легінсів, які відповідають всім вимогам і забезпечують оптимальний ефект.

- Моделюючі і зміцнюючі антицелюлітні легінси і антицелюлітні капрі з інфрачервоним теплом ідеально підходять для всіх. Вони ефективні для зміцнення і тонізації стегон, сідниць і ніг.

- Якщо вас найбільше турбують сідниці, легінси GUAM Buttocks Push up з інфрачервоним теплом створені спеціально для вас. Ці легінси призначені для моделювання і підтримки сідниць, одночасно борючись з целюлітом.

- Крім інфрачервоної енергії та мікрокапсульованих інгредієнтів, масажні антицелюлітні легінси GUAM оснащені технологією мікромасажу, яка покращує кровообіг, активує лімфатичну систему, підтягує м'язи і зменшує целюліт на ногах, стегнах і сідницях.

- Якщо ви займаєтеся спортом, спортивні антицелюлітні легінси з масажним ефектом допоможуть вивести ваші звичайні тренування на новий рівень. Текстурована дихаюча тканина цих легінсів з поліпшеним ефектом мікромасажу робить їх ідеальним засобом проти целюліту. Ви можете скільки завгодно тренуватися в цих зручних легінсах, одночасно користуючись їх антицеллюлитними властивостями. Їх повітропроникність стане у пригоді під час занять гарячої йогою або силових тренувань.

Чи працюють антицелюлітні легінси GUAM для схуднення?

Вони не зможуть допомогти вам скинути вагу самостійно, але безумовно можуть прискорити процес схуднення при використанні під час тренувань і занять спортом. Тканина Emana, використовувана в антицелюлітних легінспх GUAM, забезпечує підтяжку шкіри і поліпшення контурів за рахунок стискання шкіри. Водорості GUAM, інфрачервоне випромінювання і технологія мікромасажу в цих легінсах впливають на більш глибокі шари шкіри і руйнують жирові тканини. Покращена мікроциркуляція стимулює м'язи під час тренувань і сприяє їх подальшому відновленню.

Носіння антицелюлітних легінсів також може запобігти травми і полегшити біль в м'язах після важких вправ. Теплові властивості цих легінсів викликають посилення потовиділення, виведення токсинів з організму і більш швидке спалювання жиру. Додавання кофеїну в антицелюлітні легінси GUAM також збільшує ефект схуднення. Однак всі ці змінюючі форму, зміцнюючі і розслаблюючі ефекти тільки згладжують контури вашого тіла і не допомагають скинути зайві кілограми. Якщо ви хочете надати форму нижньої частини тіла, то антицелюлітні легінси GUAM - це те, що вам потрібно.

Чи справді антицелюлітні легінси GUAM ефективні?

Якщо ви носите легінси регулярно протягом 30 днів, ви обов'язково помітите значну різницю в зовнішньому вигляді шкіри, контурах тіла, а також в еластичності і гладкості шкірного покриву. Рекомендується використовувати антицелюлітні легінси GUAM в поєднанні з правильними вправами, спрямованими на ділянки з целюлітом, і іншими антицелюлітними продуктами GUAM, щоб підвищити ефективність легінсів і швидше досягти бажаного результату. Поєднання всіх цих факторів з більшою ймовірністю забезпечить вам тривалий ефект.

Як довго потрібно носити антицелюлітні легінси GUAM?

Немає сумнівів в тому, що всі ми хочемо швидко вирішити всі проблеми зі шкірою. На жаль, ніяке чудодійне лікування не може зменшити целюліт за одну ніч. Щоб побачити видимі результати, потрібні терпіння і послідовність. Розмір оброблюваної області і ступінь пошкодження шкіри також є важливими факторами при визначенні часу, необхідного для оцінки ефективності легінсів.

Інгредієнти і технології, використовувані в антицелюлітних легінсах GUAM, можуть зайняти деякий час, щоб забезпечити ефективний і тривалий ефект. Ви повинні носити антицелюлітні легінси GUAM протягом 6 годин щодня, залишаючись активними протягом місяця, щоб побачити помітне зменшення проявів целюліту. Оскільки ви будете носити антицелюлітні легінси кожен день, обов'язково купіть кілька пар, щоб мати нескінченний запас протягом тижня. Антицелюлітні легінси не втрачають еластичність після прання, як звичайні легінси.

Чи безпечні антицелюлітні легінси GUAM для всіх?

Забезпечення безпеки та ефективності тканини і інгредієнтів, які використовуються при виробництві антицелюлітних легінсів, є одним з найважливіших моментів, які необхідно враховувати. У GUAM завжди прагнуть надати своїм клієнтам більш безпечні і здорові альтернативи для вирішення будь-яких проблем зі шкірою. Антицелюлітні лосини GUAM в цьому плані не виняток. Антицелюлітні легінси GUAM створені з використанням натуральних активних інгредієнтів, добре вивчених технологій і високоякісної тканини Emana, щоб гарантувати безпеку.

З цієї причини антицелюлітні легінси GUAM підходять усім, крім вагітних. Проте, у більшості жінок часто розвивається целюліт під час або після вагітності, тому ви можете використовувати антицелюлітні легінси після вагітності, щоб ремоделіровать своє тіло і зменшити целюліт.

Висновок

Перш ніж купувати антицелюлітні легінси, переконайтеся, що вони володіють всіма основними характеристиками якісних лосин, згаданих вище. Так ви зможете отримати оптимальне співвідношення ціни і якості, що дозволить вам досягти бажаних результатів. Вивчивши всі доступні варіанти, ви можете вибрати той, який ідеально відповідає вашим потребам.

Ми пишаємося тим, що можемо запропонувати вам найбільш інноваційні та ефективні антицелюлітні легінси, які містять коктейль з активних антицелюлітних і ніжних для шкіри інгредієнтів. Нашим головним пріоритетом є надання найбільш безпечних та ефективних антицелюлітних легінсів тим, хто хоче почати свій шлях до створення гарної форми тіла без целюліту. Так що не погоджуйтеся на низьку якість при високій ціні і обирайте для себе кращі антицелюлітні легінси від італійського бренду GUAM.

Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти