×

Легінси з мікроінкапсульованими водоростями Guam Active

Подобається119
2 108,00 грн
Розмірна сітка
Легінси Guam XS-S S-M L-XL
Окружність талії, см 60-64 68-80 84-96
Окружність стегон, см 88-90 94-106 110-122
Італійський розмір 38-40 42-44 46-50
Європейський розмір 34-36 38-40 42-46
Амеріканський розмір 4-6 6-12 14-20
Англійський розмір 4-8 10-16 18-24
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 105,40 грн

Бренд:
Опис

Guam Active Leggings Alle Alghe

Для розробки цієї моделі легінсів була використана спеціальна технологія Micromesh, яка змогла забезпечити «дихаючий» ефект. Це забезпечує особливий комфорт і швидке висихання тканини під час тренувань. Легінси Guam Active мають високу талію, зроблені з легкої комфортної тканини і мають тільки внутрішній плоский шов.

Ідеально підходять для динамічних навантажень.

Легінси зроблені з інтелектуального волокна EMANA, яке містить в собі біологічно активні мінеральні кристали, здатні поглинати тепло людського тіла, щоб повертати його у вигляді довгохвильового інфрачервоного випромінювання (F.I.R.). Довгохвильове інфрачервоне випромінювання являє собою електромагнітні хвилі, важливі для нашого нормального стану, їх дію використовують в медицині в терапевтичних цілях.

Біологічно активні мінерали, що містяться в тканині, покращують прилив крові і підшкірну мікроциркуляцію: будучи інтегровані в тканину, вони здійснюють свій вплив протягом усього часу використання легінсів. Мікрокапсули вивільняються, залишаючи на шкірі активні інгредієнти водоростей GUAM. Вони діють до тих пір, поки всі активні інгредієнти не закінчаться. Зазвичай це відбувається після кількох тижнів використання легінсів. У той же час, навіть після багатьох прань легінсів, цілющий вплив тканини на стан шкіри триває - завдяки вмісту активних мінеральних кристалів в тканини.

Дія інфрачервоних променів триває протягом усього часу використання легінсів, а дія мікроінкапсульованих морських водоростей починає зменшуватися після декількох тижнів носіння легінсів. Щоб підтримати синергетичний вплив водоростей GUAM і інфрачервоних променів, на початку третього тижня використання легінсів рекомендується перед їх надяганням нанести на шкіру тіла один з таких засобів, що містять водорості GUAM:

Легінси настільки зручні, що ви можете вільно носити їх протягом дня; під час повсякденного носіння відбувається постійний масаж ніг і сідниць навіть в самих проблемних зонах, носіння легінсів сприяє зменшенню целюліту і зменшенню підшкірного жирового шару.

Спосіб застосування: під легінси Guam ACTIVE необхідно обов'язково надягати нижню білизну. У перший день використання в разі необхідності злегка розширте тканину руками. Легінси пристосовуються до форми тіла після перших кількох надяганнь. Результати застосування легінсів були продемонстровані при носіння протягом 6 годин в день протягом 30 днів поспіль.

Увага. Не носити під час вагітності!

Можуть бути використані після вагітності.

Прати при температурі не більше 40 ° C і без використання кондиціонера. Не віджимайте і не сушіть в пральній машині. Не прасувати.

Склад: Інгредієнти мікрокапсули Guam: Мікроінкапсульовані водорості GUAM, вода, Capric Caprylic Triglyceride, порошок водорості Ламінарія.

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
22071

Характеристики

Тип продукта
Легінси
Серія
Легінси
Країна виробник
Італія

Спеціальні посилання

ean13
8025021220710
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти