×

Хочу блонд!

Опубліковано4 Років тому
Подобається3

5 Плюсов і мінусів з якими стикаються блондинки

Коли ви чуєте слово «блондинка» чиє обличчя спливає у вас в голові? Мерилін Монро в знаменитому білому платті або Періс Хілтон з маленькою собачкою в руках? І, незважаючи на те, що стереотип про те, що чоловіки віддають перевагу блондинкам давно в минулому, це абсолютно не заважає тисячам жінок по всій земній кулі щодня міняти колір свого волосся в більш світлий бік.

Але перш, ніж зважитися на такий радикальний крок, попрощавшись зі своїм рідним кольором волосся, радимо вам оцінити свої реальні можливості на успіх. Адже, на жаль, не кожен розуміє, що йому йде, а що ні. Нижче 5 пунктів з позитивними і негативними сторонами блондинок. Якщо ви знайдете для себе більше плюсів - тоді вітаємо з новим відтінком вашого волосся. Якщо ж навпаки, то не турбуйтеся - за останні роки в «Міс Світу» біляві дівчата вигравали всього 4 рази, а це значить, що чорняві жінки не менш привабливі, а може бути і більше.

Пункт No1. Визначте свій тип зовнішності

Швидше за все, багато і так знають до якого кольоротипу вони належать, але не зайвим буде ще раз це повторити.

Весна. Дівчата від природи зі світлим волоссям, білосніжною шкірою і блакитними або зеленими очима. Вам чудово підійдуть всі природні теплі тони волосся. Так само на вас відмінно буде виглядати шатуш або мелірування.

Літо. Легкий рум'янець на щоках, холодний погляд і попелясте волосся - так виглядають представниці літнього кольоротипу. Зазвичай у літніх дівчат волосся пряме і швидко вигоряє на сонці. Через цю особливість, яскраві кольори блонда для них не підходять, а от пшеничний або попелясто-коричневий відтінок буде як не можна до речі.

Осінь. Дівчата цього кольоротипу відрізняються теплою шкірою з веснянками, рудим кучерявим волоссям і карими або зеленими очима. Джулія Робертс є типовою представницею осіннього типу. Відтінки сандалу для них самі відповідні.

Зима. Представниць цього кольоротипу можна переплутати з літом і осінню. Вони володіють білою шкірою, темними локонами і очима холодних відтінків. Перетворитися на блондинку їм складно, але можливо. Єдино, результат може виявитися не таким привабливим як очікувалося.

Плюси: якщо ваш кольоротип дозволяє, то грамотний стиліст зможе точно підібрати ваш відтінок і створити новий образ.

Мінуси: ймовірність виглядати незграбно дуже висока.

 

Пункт No2. Вік

Правильно підібраний відтінок волосся легко прибере вам кілька років. Стилісти-колористи стверджують, що чим вище ваш вік в паспорті, тим світліше повинне бути ваше волосся. Це не означає, що в 40 років ви повинні різко перетворитися з натуральної брюнетки в попелясту блондинку, але освітлити свій рідний колір волосся на пару рівнів не завадить.

Якщо ви переслідуєте мету стати блондинкою, щоб омолодити себе, скористайтеся м'яким відтінком. Не варто віддавати переваги дуже світлим кольорам, так як ви ризикуєте надати своїй шкірі блідість і нездоровий вигляд. Вибирайте натуральні відтінки.

Плюси: дівчата з русявим і світло-каштановим волоссям зможуть «омолодити» себе за допомогою освітлення волосся.

Мінуси: власницям темного волосся цей спосіб «омолодження» не допоможе приховати сивину надовго.

 

Пункт No3. Питання ціни

Давайте будемо чесними гарний блонд - це дорого. Ми ніколи не рекомендуємо фарбувати волосся в блонд самостійно, так як велика ймовірність отримати курча на голові або залишитися зовсім без волосся. Оновлювати фарбування доведеться щомісяця плюс витрачати на догляд, так як це зовсім інші гроші, так як блонд вимагає більш посиленого і регулярного догляду.

Плюси: на красиве і здорове волосся звертають увагу всі.

Мінуси: дорого

Читайте також про Засоби для тонування волосся

Пункт No4. Якість і стан волосся

Підтримувати волосся у здоровому і привабливому вигляді потрібно всім. Однак, якщо брюнетки можуть використовувати всього два продукти для догляду - шампунь і бальзам, то блондинки не зможуть обійтися без сильніших засобів, таких як маска, масла і незмивні спреї. Інакше дуже скоро їх шевелюра перетвориться на суху солому з посіченими кінчиками.

Маючи натуральні русяве волосся стати блондинкою буде не складно і не дуже травматично для локонів, а ось власницям темного волосся доведеться сильно постаратися, щоб знайти бажаний відтінок і зберегти здоров'є шевелюри. На жаль, підтримувати здоров'є і красу освітленого волосся вдома не вийде і доведеться раз на 1-2 місяці відвідувати салон для проходження відновлювальної процедури. Через те, що ослаблене волосся погано утримує пігмент, вам необхідно буде використовувати в своєму догляді спеціальні засоби для підтримки його відтінку. Також, ставши блондинкою необхідно більш ретельно підійти до вибору косметики для волосся, доведеться відмовитися від сульфатних шампунів і засобів з агресивними компонентами і віддати свою перевагу косметиці з натуральними компонентами.

  Спеціально для вас ми зробили підбірку засобів для блондинок

Плюси: світле волосся завжди виглядає більш ефектно.

Мінуси: догляд за блондом - це дорого і клопітно.

 

Пункт No5. Кліше

У середньовічні часи біляві дівчата вважалися справжніми красунями, представницями шляхетського роду, втіленням невинності. Вони не використовували макіяж і вискубували повністю свої брови, щоб нічого не відволікало від їх чистої шкіри. У літературних творах біляві персонажі завжди викликали інтуїтивне довіру і думки про благородне походження. У всіх казках фей і принцес малювали як златовласих красунь.

Але в минулому столітті ситуація кардинально змінилася і блондинки перетворилися в нешкідливих дурочок, які всім подобаються, але ніхто не сприймає їх всерйоз. У фільмах їх часто виставляють в образах дурних, але привабливих осіб, які не блищать інтелектом і до життя відносяться легковажно. Звичайно ж, судити дівчину тільки за кольором волосся - ознака обмеженого розуму, про що свідчить успіх впливових жінок-блондинок. Але загальноприйняті стереотипи часто виявляються сильнішими здорового глузду.

Плюси: люди, дивлячись на вас, будуть представляти вас романтичною милою дівчиною.

Мінуси: деякі обмежені люди зможуть порахувати вас наївною і не розумною.

Пов'язані статті
Залишити коментар
Відповісти

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти