×

5 б'юті-процедур, на які завжди не вистачає часу

Опубліковано4 Років тому
Подобається2

Самоізоляція з користю для шкіри і волосся

В умовах тривалого карантину більшість з нас сидить в чотирьох стінах 24 години на добу. Ми пропонуємо провести цей час з користю, приділивши час собі. Втім, ця стаття не тільки для тих, хто зараз перебуває вдома. В будь-який вихідний день наш список б'юті-процедур буде актуальний, адже турбота про себе важлива завжди.

  1.        Прийміть розслаблюючу ванну з піною або ефірними маслами

Наберіть гарячу ванну і додайте у воду пару крапель ефірного масла (ми рекомендуємо лавандове, так як воно відмінно знімає стрес і напруження, що так необхідно в сьогоднішні дні). Створіть густу об'ємну піну і пориньте в неї, забувши про насущні тривоги і клопоти. Можна перед прийняттям ванни зробити сухий масаж за допомогою спеціальної щітки або скористатися скрабом для тіла. Це зробить вашу шкіру неймовірно гладкою, м'якою і підтягнутою.

 

2.       Зробіть маску для обличчя


Практично у кожної дівчини знайдуться вдома альгінатны маски. Зазвичай вони займають багато часу, якого ніколи немає, але зараз саме їх час. До речі, якщо ви до сих пір ще не пробували, саме час випробувати на собі мультімаскінг. Мульмаскінг - це нанесення різних масок на різні зони лиця в залежності від їх потреб. Наприклад, на Т-зону використовуйте очищуючу маску, на область щік - зволожуючу, на скули - з вітаміном С, а під очі - патчі.

 

  3.     Подбайте про волосся

Відмовтеся від фена - зараз це не найнеобхідніший гаджет для вашого волосся. Зараз саме час зайнятися тривалими за часом процедурами. Можна зробити реконструкцію або масляне обгортання, скористатися скрабом для шкіри голови або зробити інтенсивну маску. До речі, якщо хочеться вичавити по максимуму від звичайної маски для волосся, рекомендуємо нанести її на вологе волосся, обгорнути його рушником і прогріти феном. Але не забувайте, перш ніж змити маску з волосся, волосся повинне охолонути після фена (в середньому це відбувається за 10-20 хвилин).

       

4.   Зробіть обгортання для тіла


Вчені вже не раз відзначали залежність тіла і розуму. Тому саме час приділити увагу своїй шкірі і привести її в тонус, до того ж літо не за горами. Підтягнути шкіру, зробивши її м'якою і бархатистою, допоможе будь-яке обгортання, а для корекції силуету варто скористатися антицеллюлитними масками. Так само не забувайте і про скраби, масажі і масла для тіла - при регулярному використанні вони творять чудеса зі шкірою.

5.       Зробіть пілінг для обличчя
 

Поки всі ми сидимо вдома саме час спробувати пілінг для обличчя і засоби з кислотами. Рекомендуємо Вам звернути увагу на косметичні продукти з гліколевої і азелаїнової кислотами, а також з ретинолом і вітаміном С. Такі засоби допоможуть повернути шкірі еластичність, блиск і пружність. Але пам'ятайте, виходячи на вулицю після них необхідний санскрін з високим захистом.

А ще можна зробити багато чого корисного і розвиваючого - прочитати цікаву книгу, спробувати вивчити нову іноземну мову, намалювати картину, скласти список бажань і план на літо, а ще можна потренуватися в створенні нового макіяжу або навчиться малювати стрілки. Головне не сумувати і не піддаватися паніці.

Пов'язані статті
Залишити коментар
Відповісти

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти