×

Засоби для тонування волосся

Опубліковано4 Років тому
Подобається3

В останній час все більшої популярності набирають засоби для тонування волосся. Це і різні шампуні, і кондиціонери, і маски і навіть спеціальні пінки. Їх асортимент настільки великий, що відразу дуже важко вибрати. Причому ціна на ці косметичні продукти варіюється від 50 грн до кількох тисяч.

Щоб підібрати оптимальний тонуючий засіб для себе необхідно зрозуміти як все це працює.

  • Відтінкові шампуні. Їх варто вибирати виходячи з власного відтінку волосся. Вони призначені в першу чергу для підтримки кольору, а в другу для очищення. Тому використовувати їх постійно не можна, краще їх чергувати з вашим шампунем, підібраним за типом шкіри голови.
  • Відтінкові кондиціонери відмінно працюють на освітленому, знебарвленому і світлому волоссі. Їх можна використовувати не тільки для підтримки кольору, але і для фарбування в яскраві кольори. Це відмінна альтернатива стійким фарбам, так як можна поекспериментувати самостійно, не заподіявши шкоди волоссю. Також такі тоніки можна використовувати для фарбування дитячого волосся, так як вони плавно і досить швидко вимиваються, не травмуючи його.
  • Тонуючі пінки зустріти можна не часто, але тим не менше вибір їх на українському ринку досить великий. Вони менш економні у використанні, але зате в нанесенні більш легкі. Ефект від їх дії досить легкий і помітний в основному лише на білявках.

Найбільш популярними засобами для тонування волосся є тонуючі кондиціонери (тоніки). Їх асортимент досить великий, а кольорова палітра ввергає в ступор, який дівчата зазвичай відчувають тільки при виборі кольору лаку для нігтів. Напевно, тому кожен професійний бренд випустив свою лінійку цих продуктів, так як ні одна блондинка або шатенка не зможе встояти перед такою кольоровою гамою. До речі, професійні тоніки з легкістю заміняють звичайні кондиціонери, тому що їх склади збагачені величезною кількістю вітамінів, екстрактів рослин і маслами.

Переваги та недоліки тоніків для волосся

Як і у будь-якого іншого косметичного засобу у відтінкових бальзамів є плюси і мінуси про які необхідно знати перед покупкою.

+ Легкість і простота в застосуванні

+ Широка палітра

+ Високі доглядаючі властивості

+ Можливість збільшити проміжок між відвідинами салону

+ Зберігають відтінок яскравим і насиченим

+ Економні у використанні

+ Плавно вимиваються з волосся

- Не зафарбовують сивину

- Більшість працює тільки на раніше освітленому волоссі

- Фарбують руки, шкіру і одяг (темні і яскраві відтінки)

- Мало темних відтінків

- Можуть не дати бажаного відтінку

Дані переваги і недоліки стосуються лише професійних засобів. У мас-маркеті значно більше мінусів, але про це читайте в іншій статті.

Скільки коштує тонік для волосся

Якщо ж мінуси вас не налякали і ви готові вже купити відтінковий кондиціонер для волосся, то саме час визначитися з його ціною.

Ціна на тоніки в першу чергу залежить від самого бренду. Так, тонуючі засобу преміум сегменту коштуватимуть значно дорожче, ніж аналогічні в економ сегменті.

Вибираючи даний засіб звертайте увагу на обсяг продукту, його кольрову палітру і, звичайно ж, склад.

Бувають засоби, які коштують дорого, але мають обсяг у 2, а то і в 3 рази більше, ніж аналогічний продукт в середньому ціновому сегменті.

Не забувайте, що тоніки не зможуть вам повністю замінити процедуру фарбування або догляду за волоссям. Вони зможуть лише збільшити проміжок часу між відвідуваннями салону і забезпечити додатковий догляд в процесі тонування.

Супутні товари
Залишити коментар
Відповісти

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти