×

Антицелюлітна маска від проявів стійкого целюліту Guam

Подобається44
3 255,00 грн
Об `єм
  • 1 кг
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 162,75 грн

Бренд:
Опис

Засіб, що містить біоактивний екстракт морських водних рослин GUAM, допомагає покращити загальний стан шкіри, її тонус та еластичність завдяки збільшеній активності у протидії вільним радикалам. Антиоксидантні властивості біоактивного екстракту морських водоростей GUAM дозволяють підвищити захист від вільних радикалів утричі, ніж традиційні екстракти (ORAC**1565 проти ORAC 400).

Антицелюлітна маска від проявів стійкого целюліту містить фуллерову глину Solum Fullonum – особливий вид глини, що містить гідратований силікат алюмінію та силікат алюмінію-магнію, а також інші мінерали, такі як залізо, калій та кальцій. Фуллерова глина має властивості стимулювати клітини шкіри до відновлення, допомагає очищенню, відновлює дефіцит мінералів (ефект ремінералізації), є природним абсорбентом, при нанесенні у вигляді маски вбирає забруднення і виводить токсини зі шкіри, допомагає позбутися відмерлих клітин шкіри. Надає шкірі свіжості та рівного тону.

Морські водорості GUAM, представлені біоактивним екстрактом у вигляді сухого порошку (понад 15%) та фітоекстракту (6%). Крім того, 1 кілограм сушених морських водоростей еквівалентний мінімум 5 кг свіжозібраних морських водоростей. Суміш водоростей містить білки, ліпіди, вуглеводи, фосфор, сірку, йод, натрій, калій, кальцій, магній, цинк, кобальт, залізо, марганець, бор та кремній. Вітаміни включають бета-каротин (також відомий як провітамін А), вітамін C та вітаміни групи B.

  • Екстракт плюща Hedera Helix забезпечує ефективний захист кровоносних судин, запобігає ламкості капілярів, нормалізує місцевий кровотік і має загальнозміцнюючу та тонізуючу дію.
  • Екстракт каштану Aesculus hippocastanum покращує кровообіг, регулює обмінні процеси у шкірі, бореться з вільними радикалами, уповільнює руйнування гіалуронової кислоти та підвищує пружність шкіри. Він також допомагає зменшити надлишкову рідину, допомагаючи виправити ознаки «апельсинової кірки».
  • Ментол є компонентом ефірної олії м'яти, стимулює кровообіг, сприяє зміцненню капілярів і допомагає видаляти надмірну рідину.
  • Ефірна олія орегано має антиоксидантні властивості, сприяє регенерації та відновленню клітин, має ліполітичні ефекти за рахунок стимуляції b-рецепторів адипоцитів. Він також покращує кровообіг.
  • Ефірна олія листя гвоздики Eugenia Caryophyllus (Clove) Leaf Oil - має антисептичну, бактерицидну, протизапальну, антиоксидантну та протистарювальну дію, стимулює мікроциркуляцію, тонізує шкіру, підвищує її пружність, сприяє регенерації шкіри.
  • Ефірна олія імбиру Ginger - має антиоксидантні властивості, нейтралізує вільні радикали та сприяє уповільненню процесів старіння; підвищує пружність шкіри; має зволожуючу, тонізуючу, антисептичну та протизапальну дію, стимулює кровообіг.
  • Ефірна олія та екстракт Куркуми Curcuma longa мають протизапальну, противікову та антиоксидантну дію.
  • Лецитин - один із найпоширеніших типів фосфоліпідів, який додають у косметичні засоби, складається із структурних залишків фосфорної кислоти, холіну, жирних кислот, гліцерину. Має зволожуючу дію, покращує бар'єрну функцію шкіри; відновлює захисні функції ненової, пошкодженої шкіри, яка потребує живленя.
  • Кофеїн - ліполітична та антицелюлітна дія, сприяє розщепленню жирів у підшкірному жировому шарі, має лімфодренажну та антиоксидантну дію.
  • Метилнікотинат Methyl Nicotinate - ефір нікотинової кислоти, сприяє поліпшенню мікроциркуляції шкіри, має судинорозширювальну та розігріваючу дію.

Спосіб використання: Для повного курсу процедур рекомендується використовувати упаковку в 1 кг даного засобу. Засіб необхідно добре акуратно перемішати перед застосуванням.

Нанесіть маску рівномірним тонким шаром легкими масажними рухами на необхідні ділянки тіла – стегна, сідниці. Оберніть стегна спеціальною плівкою (можна використовувати звичайну, призначену для зберігання харчових продуктів), щоб створити "захисний шар" для маски та мати можливість виконувати звичайні повсякденні справи. Залишіть маску на 45 хвилин, потім змийте теплою водою.

Для завершення процедури рекомендується нанести на зони тіла легкими масажними рухами підтягуючий гель для тіла GUAM FIR.

Ця маска містить значну кількість активних речовин у високій концентрації, що посилює її активну дію, що розігріває. Під час процедури з цим засобом, крім активного розігріву тканин, може відчуватися активне "поколювання" та свербіж. Якщо розігрів та відчуття поколювання зайві для вас, необхідно зменшити час процедури та змити її раніше з тіла.

Протипоказання: Не рекомендується для чутливої та ніжної шкіри, для шкіри з подразненнями та у разі алергії на компоненти засобу. Протипоказаннями до використання є також вагітність, варикозне розширення вен, судинна сіточка, тромбофлебіт. Не використовуйте маску відразу після депіляції та скрабування шкіри! Рекомендований інтервал між скрабуванням та нанесенням маски 8-12 годин.

Об'єм: 500 грам та 1 кг

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
11190

Характеристики

Тип продукта
Маска
Країна виробник
Італія

Спеціальні посилання

код EAN13
8025021110448
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти