×

Крем-ліполітік для тіла з розігріваючею дією Guam

Подобається147
1 638,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 81,90 грн

Бренд:
Опис

Guam Tourmaline Crema Liporiducente

Крем-ліполітік Guam створений на основі унікальної формули, яка збагачена екстрактами морських водоростей, рослинними екстракти і мінералом турмаліну. Він володіє ліпоредуціруючою (зменшує жирові відкладення) і антицелюлітною дію. Сприяє ремоделюванню * силуету.

* Ремоделювання силуету не означає втрату ваги.

Завдяки дії довгих інфрачервоних променів (FIR) і спеціальному складу, крем забезпечує бажаний результат. Ефективність застосування крему була продемонстрована університетськими клінічними дослідженнями - в результаті його використання зменшуються обсяги тіла, підвищується тонус шкіри, поліпшується кровообіг на проблемних зонах тіла. Застосування крему зменшує прояви целюліту і набряклість навіть в найбільш проблемних місцях, в області стегон і сідниць.

Тести проводилися італійським університетом за допомогою спеціального інструменту для вимірювання товщини шкіри. Результати показали, що після 30 днів використання крему зменшується целюліт і підвищується пружність шкіри, при цьому середній результат зменшення обсягів стегон - мінус 2,5 см. Даний тест проводили на 25 жінках - добровольцях у віці від 18 до 65 років з проявами целюліту.

Активні інгредієнти: екстракт водоростей GUAM, суміш екстрактів водоростей фукус і ламінарія, екстракт масла ши, екстракти кінського каштана, плюща, центелли азіатської та берези, кофеїн, мінерал чорний турмалін, метілнікотінат.

Спосіб застосування: нанести на проблемні місця тіла достатню кількість крему. Масажуйте до повного вбирання. Рекомендовано використовувати 2 рази на день.

Попередження: нанесення крему викликає відчуття розігріву і характерного «пощипування», що супроводжується почервонінням оброблених зон, яке може тривати протягом декількох хвилин - залежно від кількості нанесеного засобу. Після застосування необхідно ретельно вимити руки. Уникати попадання засобу в очі і на слизові оболонки.

Обсяг: 200 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
21078

Характеристики

Об`єм
200 мл
Тип продукта
Гель
Серія
TOURMALINE
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти