×

Інтенсивний відновлюючий бустер-спрей Newsha Intense Repair Boost

Подобається0
1 902,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 95,10 грн

Бренд:
Опис

Newsha Intense Repair Boost

Intense Repair Boost від Newsha - це концентрований засіб для інтенсивного відновлення волосся з миттєвим ефектом, покликаний надати волоссю здорового вигляду і сили. Цей безаерозольний спрей ідеально підходить для тонкого та нормального волосся. Він моментально зміцнює та зволожує волосся, надаючи йому додаткову міцність та еластичність.

Унікальна формула Intense Repair Boost, збагачена амінокислотами, проникає глибоко у структуру волосся, заповнюючи пошкодження та тріщини. Це сприяє поліпшенню структури волосся зсередини та посилює дію подальшого догляду. Результатом стає помітно сильне, здорове і відновлене волосся.

Переваги:

Інтенсивне відновлення: Ефективна формула, насичена амінокислотами та поживними речовинами, забезпечує глибоке зволоження та живлення волосся, надаючи йому силу зсередини.

Миттєвий результат: Спрей негайно зміцнює волосся, роблячи його більш міцним і еластичним.

Спосіб застосування: Вимийте та підсушіть волосся рушником. Розпиліть Intense Repair Boost на довжину та кінці волосся. Розчешіть волосся. Залишіть на 5 хвилин. Не змиваючи спрей, нанесіть маску або інший засіб для догляду і залиште на 5-10 хвилин. Ретельно змийте та використайте кондиціонер.

Примітка: Частота використання засобу залежить від пористості волосся. У разі дуже пошкодженого волосся рекомендується використовувати кожне 3-те миття. Завжди використовуйте кондиціонер після застосування Intense Repair Boost для максимального догляду та захисту волосся.

Об'єм: 75 мл

Вироблено в Німеччині

Читати далі
Деталі товару
31010

Характеристики

Тип волосся
ламке
пошкоджене
Об`єм
75 мл
Серія
Classic Line
Країна виробник
Німеччина
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти