×

Маска для відновлення волосся Screen Repair Stage Two

Подобається0
1 025,00 грн
Об `єм
  • 1000 мл
  • 200 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 51,25 грн

Бренд:
Опис

Screen Repair Stage Two

Screen Hair Repair - це швидка та революційна система внутрішнього відновлення волосся. Всі засоби, що входять до неї, дерматологічно протестовані та збагачені фірмовим комплексом KTComplex з концентратом амінокислот. Він є основою всієї відновлюючої системи, спеціально розробленої для пошкодженого та чутливого волосся.

Відновлююча маска Screen Repair Stage 2 – це 2 етап процедури реконструкції. Вона піднімає лусочки волосся, забезпечуючи більш глибоке проникнення активних компонентів засобу в найглибші шари волосся.

Активні інгредієнти маски Screen Repair:

Комплекс Keratin in Tensive Complex - ексклюзивний концентрат з 20 різних амінокислот, завдяки якому волосся набуває нормального гідробалансу, сили і м'якості. Низькомолекулярні білки здатні глибоко проникати в структуру локонів, забезпечуючи оптимальну реконструкцію їх внутрішньої частини, тоді як білки з високою молекулярною масою відновлюють верхню частину (кутикулу).

PH 6-7

Спосіб застосування: після першого етапу (шампуню) нанесіть маску на підсушене рушником волосся. Ніжно помасажуйте його та залиште засіб на 5 хвилин на волоссі. Потім промийте водою і приступайте до 3 кроку системи.

Об'єм: 200 мл та 1000 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
35098

Характеристики

Тип волосся
пошкоджене
Об`єм
200 мл
1000 мл
Серія
Repair
Країна виробник
Італія

Спеціальні посилання

ean13
8034077350982
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти