×

Дієтична добавка - блокатор ДГТ Bosley MD DHT Blocking Supplements

Подобається4
1 775,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 88,75 грн

Бренд:
Опис

Bosley MD DHT Blocking Supplements

Блокуйте ДГТ (гормон, пов'язаний з випаданням волосся) і прискорюйте ріст волосся за допомогою цієї запатентованої суміші з 7 натуральних інгредієнтів, що інгібують ДГТ, для більш густого та повного волосся

Що таке ДГТ?

Дигідротестостерон (ДГТ) - це гормон, пов'язаний з найбільш поширеною формою випадання волосся, андрогенетичною алопецією або облисінням.

ДГТ впливає лише на чоловіків?

Ні! Жінки також можуть бути схильні до впливу ДГТ, оскільки він утворюється, коли фермент, званий 5-альфа-редуктазою, зустрічається в організмі з тестостероном. Жінки виробляють як тестостерон, і естроген.

Як дізнатися, чи спричинене випадання волосся накопиченням ДГТ?

У жінок це проявляється, коли ділянки стоншення присутні на скронях або передній частині голови. У чоловіків це проявляється, коли ділянки стоншення знаходяться у верхній частині верхівки.

Навіщо блокувати ДГТ?

ДГТ атакує волосяні фолікули і зводить їх до мінімуму, роблячи пасма більш тонкими, слабкими та ламкими. Накопичення ДГТ з часом може звести до мінімуму кількість фолікулів, що призведе до більш раннього та швидкого випадання волосся, яке може не вирости знову.

Запатентована суміш DHT·7

Ця запатентована суміш концентрованої пальми сереноа, гриба рейші, зеленого чаю, бурих водоростей, кореня кульбаби, імбиру, кори піджеуму та листя кропиви спеціально розроблена у співпраці з фахівцями Bosley для додаткового захисту від ДГТ. Споживання інгредієнтів, що інгібують ДГТ, дозволяє швидко доставляти необхідні поживні речовини в кровотік для боротьби з накопиченням ДГТ у фолікулах.

Спосіб застосування: Дорослим приймати по 1 капсулі на день як харчову добавку або за призначенням лікаря.

Об'єм: 60 шт (на 60 днів використання)

Зроблено у США

Читати далі
Деталі товару
35 009

Характеристики

Призначення продукта
Против выпадения
Тип волосся
усі типи
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти