×

Тонуючий бальзам для волосся Davroe Chroma Cool Graphite

Подобається93
1 382,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 69,10 грн

Бренд:
Опис

Davroe Chroma Colour Treatments Cool Graphite

Відчуйте магію стійкого кольору та виразності з Davroe Chroma Cool Graphite. Цей тонер - справжнє втілення елегантності та стилю для вашого волосся. Змініть свій вигляд, додавши таємничий графітовий відтінок, який створює враження виняткової розкоші та модної вишуканості.

Особливості та переваги:

  • Прохолодний Графітовий Відтінок: Chroma Cool Graphite нейтралізує теплі тони на каштановому волоссі. Покращує міцність волосся, одночасно зволожуючи, живлячи та відновлюючи його.
  • Стійкість Кольори: Підкоряйте серця з довготривалим та насиченим кольором, який зберігається навіть після багаторазового миття волосся.
  • Природні Екстракти: Екстракт білої верби пом'якшує та розгладжує волосся та шкіру голови, надаючи їм відчуття омолодження та балансуючи жирність.
  • Інтенсивне Зволоження: Гліцерин та натуральні олії ефективно зволожують кожне пасмо, надаючи волоссю м'якість, гладкість та шовковистість.
  • Бережне Фарбування: Спеціально розроблений склад тонера забезпечує м'яке та дбайливе фарбування, зберігаючи здоров'я вашого волосся.

Спосіб використання: Після миття волосся шампунем глибокого очищення Davroe Clarify Deep Cleansing Shampoo відіжміть волосся, щоб видалити з нього зайву воду. Розділивши волосся на зони, нанесіть бальзам, що тонує, рівномірно і рясно, ретельно покриваючи волосся від коренів до кінчиків. Залишіть на волоссі на 3-7 хвилин. Змийте та нанесіть ваш улюблений кондиціонер Davroe.

Об'єм: 200 мл

Зроблено в Австралії

Читати далі
Деталі товару
3588

Характеристики

Відтінок
Сірий
Тип волосся
усі типи
Об`єм
200 мл
Серія
Chroma
Країна виробник
Австралія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти