×

Відтіночна маска Helen Seward Beige

Подобається1098
720,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 36,00 грн

Бренд:
Опис

Helen Seward BBColor Pigma Beige

Піддатися спокусі і спробувати приміряти яскравий модний відтінок вирішується не кожен. Тонуючі маски Helen Seward BBColor Pigma були створені як раз для експериментів з кольором. При цьому вони є відмінним засобом для догляду за волоссям: надають яскравість, блиск, м'якість і нереальний блиск.

Тонуюча маска Helen Seward розроблена для швидкого застосування і тимчасової дії, ідеально підходить для створення нескінченних креативних відтінків, пожвавлення кольору, тонування волосся, посилення і додання виразності тону.

BBColor Pigma Beige живить і підсилює яскравість волосся завдяки своїй багатій захиснії формулі без аміаку, а також завдяки натуральним активним компонентам в її складі. Даний відтінок призначений для волосся 10-11 рівня. Він нейтралізує теплі відтінки світлого волосся, покращуючи їх природний кольор і надаючи розкішний блиск.

  • HydraFeel - це основний натуральний інгредієнт, який забезпечує глибоку зволожуючу дію на структуру волосся. Він відмінно пом'якшує волосся, роблячи його ультра блискучими, зміцненим і еластичним.

Спосіб застосування: нанесіть приблизно 30 мл маски, на вологе підсушене рушником волосся, рівномірно розподіляючи її по всій довжині. Залиште на 5-15 хвилин, а потім ретельно промийте теплою водою.

Час витримки на натуральному волоссі може варіюватися в залежності від бажаного результату.

Обсяг: 240 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Відтінок
Бежевий
Тип волосся
усі типи
Об`єм
240 мл
Серія
BBColor Pigma
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти