×

Сонцезахисний ліфтинговий мус That'so All-In-One SPF 50+ Anti-age

Подобається35
1 320,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 66,00 грн

Бренд:
Опис

That'so All-In-One SPF 50+ Anti-age

All-In-One SPF 50+ Anti-age - ніжний мус з легкою текстурою та високим ступенем захисту від сонця. Він містить технологію Gold Filter Tech, суміш пігментів з перламутровим ефектом, яка надає шкірі сяйва та рівного відтінку.

Сонцезахисний мус, збагачений екстрактом виноградних кісточок та вітаміном Е, є надійним союзником у боротьбі з окислювальними процесами у шкірі. Його омолоджуюча формула містить аргінін, який допомагає зберегти природну гідратацію шкірного бар'єру та сприяє гарному стану шкіри, запобігаючи її передчасному старінню через пошкодження сонцем та забрудненням.

Активні компоненти:

  • Суміш пігментів з перламутровим ефектом впливає на поверхню шкіри, надаючи їй сяючий та рівномірний ефект.
  • GSP-T® - інноваційний інгредієнт, отриманий із виноградних кісточок, що складається з суміші антиоксидантних молекул, таких як проціанідини та ізомери токоферолу, присутні у природі. Допомагає шкірі боротися з окислювальними процесами.
  • Аргінін - амінокислота, що природно присутня в шкірі, допомагає зберегти гідратацію шкірного бар'єру і сприяє хорошому самопочуттю шкіри.
  • Вітамін Е – антиоксидант, що допомагає запобігти пошкодженню шкіри вільними радикалами.

Спосіб застосування: Добре струсіть перед використанням та нанесіть на шкіру за 30 хвилин до виходу на сонце. Тримаючи флакон прямо, нанесіть на руку, а потім рівномірно розподіліть по шкірі.

Об'єм: 100 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
0657700

Характеристики

Об`єм
100 мл
SPF
50
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти