×

Мус для укладання волосся для інтенсивного підвищення густоти волосся Alterna

Подобається153
1 149,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 57,45 грн

Бренд:
Опис

Alterna Caviar Clinical Densifying Styling Mousse

Серія Caviar Anti-Aging - це перша комплексна лінійка засобів по догляду за волоссям, яка спрямована на запобігання природного та хімічного старіння. Наповнюючи волосся кращими і найбільш ефективними інгредієнтами для відновлення рівня вологи, сили, яскравості і еластичності, вона омолоджує структуру волосся зсередини. Кожен продукт цієї серії містить чисту ікру з ікри осетрових риб, які вирощуються у Франції. Розкішна і багата вітамінами, мінералами і омега-жирними кислотами, вона допомагає відновити ліпідний шар волосся до його оптимального стану, повернувши волоссю здоров'є і молодість.

Caviar Anti-Aging Densifying Clinical Styling Mousse - це легкий, ущільнюючий мус, який потовщує і зміцнює волосся, допомагаючи запобігти його ламкості. Його формула надає густоту і силу тонкому, стоншеному і ламкому волоссю, не обтяжуючи його. Вона наповнена фірмовим екстрактом ікри і зміцнюючим комплексом червоної конюшини, які роблять волосся більш густим і щільним.

  • Потовщує пасма, роблячи волосся більш густим на вигляд і на дотик
  • Допомагає запобігти ламкість
  • Забезпечує легку фіксацію

Основні компоненти ущільнюючого мусу Alterna:

  • Екстракт ікри, що лежить в основі всіх формул Alterna, відомий як один з найбагатших природних джерел жирних кислот і використовується для відновлення вологості, еластичності і сяйва волосся, а вітаміни A, С і D захищають волосся від пошкоджень в майбутньому.
  • Ущільнюючий комплекс червоної конюшини - запатентована суміш інгредієнтів для боротьби з причинами стоншення волосся і його захисту 
  • Age Control Complex. Заснований на наукових досягненнях в області антивікового догляду за шкірою, цей запатентований комплекс поєднує в собі поживний екстракт ікри та антиоксиданти. Це допомагає запобігти пошкодженням і стимулювати мікроциркуляцію. Інгредієнти працюють в гармонії, усуваючи наслідки хімічного, екологічного та природного хронологічного старіння, вдихаючи в волосся нове життя
  • Гідролізований рослинний білок PG-PROPYL SILANETRIOL. Суміш білків рослинного походження і силікону, спеціально розроблена для зміцнення, ущільнення і відновлення сухого і пошкодженого волосся.

Не містить сульфатів, парабенів, фталатів, DEA/TEA і синтетичних барвників.

    Спосіб застосування: Добре струсіть пляшечку і видавіть мус на долоню. Розподіліть по вологому волоссю від коренів до кінчиків. Виконайте укладку.

    Обсяг: 145 мл

    Зроблено в США

    Читати далі
    Деталі товару
    2455445

    Характеристики

    Тип волосся
    ослаблене
    Об`єм
    147 мл
    Серія
    Caviar Clinical Densifying
    Країна виробник
    США
    Огляди
    Коментарів немає

    Залишити відгук

    • Ваша оцінка:
    Склад
    Супутні товари

    Меню

    Параметри

    Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

    Ввійти