×

Тонуючий лосьйон для платинового відтінку Artego Good Society 05 B_Blonde Platinum Toning Lotion

Подобається29
690,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 34,50 грн

Бренд:
Опис

 Artego Good Society 05 B_Blonde Platinum Toning Lotion

Серія Artego B_Blonde призначена для захисту та догляду за освітленим і світлим від природи волоссям. Пігменти у складі формули здатні нейтралізувати небажані теплі відтінки на всіх рівнях. Використання продуктів цієї серії, миття за миттям, покращує структуру волосся, роблячи волосся більш здоровим, зволоженим, блискучим і слухняним.

Тонуючий лосьйон забезпечує негайний косметичний ефект, дисциплінує і розгладжує волосся. Наповнений фіолетовими пігментами, які нейтралізують небажані жовті відтінки, відновлюючи силу, структуру та інтенсивне сяйво.

  • Екстракт баобаба видобувається з легендарної африканської рослини, якій, між містикою та легендами, вдається виживати у найекстремальніших кліматичних умовах. Баобаб є синонімом сили, міцного здоров'я та удачі. Забезпечує волоссю догляд, захист та відновлення фарбованого та знебарвленого волосся. Має омолоджуючі властивості, зміцнює, захищає, живить і дисциплінує волосся, відновлюючи його від забруднення та впливу УФ-променів.
  • Stylez CC-10 - функціональний термозахисний полімер, що гарантує природний рух волосся. Має захисну дію від високих температур з вологостійким антифриз-ефектом

Дає миттєвий видимий результат та захист від UV променів та забруднень.

    Спосіб застосування: розпиліть спрей на чисте вологе волосся і розподіліть по всій довжині за допомогою гребінця. Не змивати.

      Об'єм: 150 мл

      Зроблено в Італії

      Читати далі
      Деталі товару

      Характеристики

      Тип волосся
      освітлене
      Серія
      Good Society
      Країна виробник
      Італія
      Огляди
      Коментарів немає

      Залишити відгук

      • Ваша оцінка:
      Супутні товари

      Меню

      Параметри

      Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

      Ввійти