×

Гребінець Beuy Pro №107

Подобається341
414,00 грн
Колір
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 20,70 грн

Бренд:
Опис

Beuy Pro 107 Blocking Comb

Гребінець Beuy Pro №107 є одним з найпопулярніших в світі гребінців для стрижки волосся. Ця модель славиться своїм плавним ковзанням навіть через саме густе і жорстке волосся. З гладкою обробкою і гарним балансом в конструкції, гребінь є надійним помічником, і заслужив повагу від провідних стилістів миру.

Матеріал

Гребінь виготовлений з Поліацеталь - термопластичного матеріалу, що поєднує в собі високий модуль пружності при розтягуванні і вигині з досить великою ударною в'язкістю. Також даний матеріал має низьку повзучість при високій температурі і високу зносостійкість, з низьким коефіцієнтом тертя.

Будова зубчиків

З однієї частини гребеня зуби мають широку відстань і плоску форму біля основи, звуження до краю і округлений край. З іншої частини - зубчики плоскої форми, розширені біля основи з плоским звуженням до краю.

Застосування

Широка частина гребеня застосовується для мінімального натягу або натиску на пасмо волосся, при роботі з густим і важко прочісємим волосом, для техніки перехресної перевірки і ножиці поверх гребеня. Часто використовується для підсушеного волосся. Вузька частина гребеня використовується на вологе волосся для максимального контролю і натягу пасма волосся.

Розміри: 17,8 х 3 х 2,9 см

Читати далі
Деталі товару
BP107-01

Характеристики

Країна виробник
Японія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти