×

Гребінець Beuy Pro №20

Подобається381
425,00 грн
Колір
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 21,25 грн

Бренд:
Опис

Beuy Pro 20 Set Cut Comb

Легендарна модель гребеня Cesibon 20 представлена ​​в білому і захисному кольорах. Вона відрізняється незвичайним дизайном old school із закругленими краями. При зрізі, гнучкість гребеня дозволяє відчути контури голови, контроль перенаправлення і підняття.

Матеріал

Гребінь виготовлений з Поліацеталь - термопластичного матеріалу, що поєднує в собі високий модуль пружності при розтягуванні і вигині з досить великою ударною в'язкістю. Також даний матеріал має низьку повзучість при високій температурі і високу зносостійкість, з низьким коефіцієнтом тертя.

Будова зубчиків

З однієї частини гребеня, зубці мають середню відстань. Їх форма плоска біля основи і звужується до краю, сам кінчик заокруглений. Інша частина - має часто розташовані зубці з такою ж точно формою.

Застосування

Гребінь Beuy Pro №20 надзвичайно міцний і має протиковзке покриття, що робить його зручним і приємним у використанні. В основному використовується для підсушеного волоса. Широка частина використовується для поділу секцій і проборов. Вузька частина - на вологому волоссі для максимального контролю і натягу пасма волосся.

Розмір: 17,6 x 2,5 x 2,1 см

Читати далі
Деталі товару
BPC20-16

Характеристики

Країна виробник
Японія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти