×

Гребінець Y.S. Park YS-101

Подобається759
420,00 грн
Колір
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 21,00 грн

Бренд:
Опис

Y.S. Park YS-101

Це базова модель гребінця японського бренду Y.S.Park. Вона має м'який хвостик, і дозволяє працювати точно і швидко. З її допомогою можна не тільки відокремлювати пасма, але так само фарбувати волосся, стригти або робити хімічну завивку. Прекрасна модель для всіх видів робіт, в яких важлива точність.

Гребінець виготовлена ​​з термостійкого матеріалу, який так само неймовірно стійкий до хімічних інгредієнтах, що містяться в кристалах.

Гребінець розроблений за спеціальною технологією Gradually Pitch. Проміжки між зубчиками різні, чим далі вони знаходяться від ручки, тим проміжок між ними менше. Як відомо, під час розчісування основне натяг доводиться на ту частину гребінця, яка знаходиться біля ручки, завдяки чому волосся, що проходять через цю область, ідеально розчісується з першого разу. А ось волосся, що проходять через «далеку» частина гребінця, доводиться розчісувати по кілька разів, витрачаючи на це час і зусилля. Завдяки технології «Gradually pitch» цього вдається уникнути, локони чудово розчісується з першого разу, що значно економить час.

Довжина гребінця 216 мм

Зроблено в Японії

Читати далі
Деталі товару
YS-101

Характеристики

Країна виробник
Японія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари
Нічого нема

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти