×

Освітлююча пудра GKhair Lightening Powder

Подобається283
2 080,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 104,00 грн

Бренд:
Опис

GKhair Lightening Powder

Фахівці американського бренду GKhair знайшли спосіб забути про знебарвлюючі засоби, які не можуть зробити локони дійсно гарними! Завдяки своєму багаторічному досвіду, вони створили освітлюючу пудру для волосся, яка являє собою ідеальне доповнення до будь-яких фарб. Представляємо Вашій увазі пудру Lightening Powder - це красива упаковка, легкість в застосуванні, безліч можливостей, дивовижні результати!

Це унікальний засіб для популярного і сучасного блондування. Дана пудра не тільки знебарвлює волосся, але і за рахунок кератину в складі, відновлює його прямо в процесі фарбування. Інноваційна формула засобу дозволяє зберегти локони здоровими і красивими, а також забезпечує чудовий освітлюючий результат. За рахунок Juvexin в складі засобу, ви зможете знебарвити волосся до 7 рівнів. Пудра Глобал Кератин нейтралізує темні пігменти у волоссі і не вимагає обов'язкового тонування. В її складі знаходяться спеціальні фіолетові пігменти, що нейтралізують небажаний жовтий відтінок.

Спосіб застосування: пудра розрахована для професійного використання, майстер сам визначає необхідне співвідношення пудри і окислювача в залежності від типу волосся, а також необхідний відсоток окисника і час витримки.

Обсяг: 850 грам

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
850 грамм
Серія
Окрашивание волос
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари
Нічого нема

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти