×

Набір для відновлення стоншеного нефарбованого волосся Bosley MD BosRevive Non Color-Treated Hair 30 Day Kit

Подобається29
2 380,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 119,00 грн

Бренд:
Опис

Bosley MD BosRevive Non Color-Treated Hair 30 Day Kit

Відновіть помітно рідке волосся за допомогою 30-денного набору BosRevive, призначеного для нефарбованого волосся, з простою триетапною системою, що включає живильний шампунь, кондиціонер для об'єму та незмивний засіб для надання об'єму.

  • Безсульфатний живильний шампунь BosRevive (150 мл) видаляє забруднення, такі як дигідротестостерон, з поверхні шкіри голови, одночасно очищаючи волосся від залишків стайлінгу та забруднень. Екстракт насіння гарбуза та пальми сереноа, натуральні блокатори ДГТ, у поєднанні з екстрактом розмарину та пантенолом допомагають зменшити запалення шкіри голови, покращити кровообіг та зміцнити волосся, сприяючи його здоровому зростанню. Підтримує чисте середовище для зростання більш густого та повного волосся.
  • Кондиціонер для надання обсягу BosRevive (150 мл) - це невагомий щоденний кондиціонер, що містить інгібітори ДГТ, який надає волоссю об'єм і блиск, не обтяжуючи його. Saw Palmetto, натуральний блокатор ДГТ, працює з ніацином, щоб оживити волосся та зменшити випадання, а біотин та пантенол допомагають зміцнити пасма волосся. Волосся стає більш щільним і насиченим з великим обсягом.
  • Незмивний засіб для потовщення BosRevive (150 мл), призначений для інгібування ДГТ, являє собою легкий, піноутворюючий, безспиртовий інтенсивний засіб, здатний омолоджувати шкіру голови і сприяти зростанню сильнішого і здоровішого волосся. Екстракт насіння гарбуза та соєві протеїни, натуральні блокатори DHT, у поєднанні з екстрактом стовбурових клітин яблука та пантенолом допомагають зменшити запалення шкіри голови, покращити кровообіг у шкірі голови та зміцнити волосся, сприяючи його здоровому зростанню. Ущільнює, відновлює крихке волосся та забезпечує миттєвий об'єм.

Особливості та переваги

  • Natural Saw Palmetto допомагає пригнічувати дію DHT і перешкоджає випадінню волосся.
  • Пантенол допомагає зміцнити волосся і покращити утримання вологи, роблячи волосся густішим і об'ємнішим
  • При нанесенні на область коренів антиоксидантні властивості екстракту розмарину допомагають зменшити запалення шкіри голови та покращити кровообіг шкіри голови, створюючи ідеальну основу для здорового росту волосся
  • Біотин допомагає зміцнити волосяні фолікули

Спосіб застосування:

  1. Емульгуйте шампунь в руках, рівномірно розподіліть по вологому волоссю, приділяючи особливу увагу шкірі голови. Рясно масажуйте круговими рухами протягом 1 хвилини. Змийте.
  2. Після миття шампунем земульгуйте кондиціонер у руках, рівномірно розподіліть по вологому волоссю, приділяючи особливу увагу середині та кінчикам. Залиште на 5 хвилин і змийте.
  3. Після кондиціонера нанесіть пінку для ущільнення на рідіючі ділянки вимитого шампунем і підсушеного волосся. Наносьте лікувальну піну тільки на шкіру голови та прикореневу зону. Помасажуйте шкіру голови кінчиками пальців. Висушіть і виконайте укладку волосся, як завжди.

Зроблено у США

Читати далі
Деталі товару
31 007

Характеристики

Призначення продукта
Против выпадения
Тип волосся
усі типи
Країна виробник
США
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
Не могу передать словами насколько я довольна этими средствами. Огромное спасибо консультантанту за консультацию. Доставка очень быстрая - в обед заказала, вечером получила. Спасибо Вам)

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти