×

Поживний шампунь для стоншеного нефарбованого волосся Bosley MD BosRevive Nourishing Shampoo Non Color-Treated Hair

Подобається76
1 225,00 грн
Об `єм
  • 300 мл
  • 1000 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 61,25 грн

Бренд:
Опис

Bosley MD BosRevive Nourishing Shampoo для Non Color-Treated Hair

Відновіть помітно витончене волосся за допомогою живильного шампуню Bosley MD BosRevive, який не містить сульфатів і чудово очищає волосся від залишків стайлінгу та забруднень.

Поживний шампунь BosRevive спеціально розроблений для тих, хто хоче допомогти відновити ослаблене волосся. Екстракт насіння гарбуза та пальма сереноа, натуральні блокатори ДГТ, у поєднанні з екстрактом розмарину та пантенолом допомагають зменшити запалення шкіри голови, покращити кровообіг у шкірі голови та зміцнити волосся, сприяючи його здоровому росту. Підтримує чисте середовище для появи більш густого і щільного волосся.

Особливості та переваги:

  • Екстракт гарбузового насіння - натуральний інгредієнт, що блокує ДГТ, багатий на вітаміни і мінерали.
  • Соєві протеїни також є природними блокаторами ДГТ, що посилюють кровообіг у шкірі голови, сприяючи здоровому зростанню волосся.
  • При нанесенні на область коренів антиоксидантні властивості екстракту розмарину допомагають зменшити запалення шкіри голови та покращити кровообіг шкіри голови, створюючи ідеальне середовище для здорового росту волосся.
  • Пантенол допомагає зміцнити волосся і покращити утримання вологи, роблячи волосся густішим і щільнішим.

Спосіб застосування: використовуйте шампунь щодня на вологе волосся, обережно масажуючи та витримуючи його на волоссі протягом 1 хвилини.

Для догляду за надмірно жирним волоссям та шкірою голови 1 раз на тиждень використовуйте омолоджуючий скраб для шкіри голови BosleyMD. Перед використанням акуратно вимийте шампунем BosRevive Shampoo, змийте. Потім кінчиками пальців нанесіть скраб для голови прямо на шкіру голови і масажуйте круговими рухами протягом 1 хвилини. Потім нанесіть кондиціонер BosRevive на середину та кінчики волосся.

Об'єм: 300 мл та 1000 мл

Зроблено у США

Інгредієнти: Water/Aqua/Eau, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Potassium Cocoyl Glycinate, Capryloyl/Caproyl Methyl Glucamide, Phenoxyethanol, Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide, Potassium Cote Acid, Fragrance (Parfum), Polyquaternium-10, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Panthenol, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Benzoate, Hexyl Cinnamal, Glycerin yl Acetate, Sclerocarya Birrea Seed Oil , Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Disodium EDTA, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Apium Graveolens (Celery) Seed Extract, Myristoyl Pentapeptide-17, Benzoic Acid, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oflo Seed Oil, Butylene Glycol, Rice Amino Acids, Soy Amino Acids, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Algae Extract, Benzyl Alcohol, Chlorphenesin, Tetrasodium EDTA, Apigenin, Biotinoyl Tripeptide-1, Oleanolic Acid, Hexylene Glycol

Читати далі
Деталі товару
31 001

Характеристики

Призначення продукта
Против выпадения
Тип волосся
усі типи
Об`єм
300 мл
Країна виробник
США

Спеціальні посилання

ean13
815266012687
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти