×

Маска для коренів волосся незмивна для інтенсивного підвищення густоти волосся з екстрактом чорної ікри Alterna

Подобається53
1 700,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 85,00 грн

Бренд:
Опис

Alterna Caviar Clinical Densifying Leave-in Root Treatment

Трансформуйте своє волосся всього за одне використання!

Серія Caviar Anti-Aging - це перша комплексна лінійка засобів по догляду за волоссям, яка спрямована на запобігання природного та хімічного старіння. Наповнюючи волосся кращими і найбільш ефективними інгредієнтами для відновлення рівня вологи, сили, яскравості і еластичності, вона омолоджує структуру волосся зсередини. Кожен продукт цієї серії містить чисту ікру з ікри осетрових риб, які вирощуються у Франції. Розкішна і багата вітамінами, мінералами і омега-жирними кислотами, вона допомагає відновити ліпідний шар волосся до його оптимального стану, повернувши волоссю здоров'є і молодість.

Caviar Anti-Aging Densifying Clinical Leave-In Root Treatment - це щоденний спрей, який допомагає стимулювати ріст волосся за допомогою бадьорищої суміші вітамінів і поживних речовин. Він створює захист від забруднень і навколишнього середовища.

Його формула збагачена фірмовим екстрактом ікри і зміцнюючим комплексом червоної конюшини, які допомагають збільшити товщину волосся, зробивши його більш щільним і густим.

  • Збільшує густоту і об'єм волосся
  • Створює більш щільне і густе волосся
  • Формула, що пройшла клінічні випробування

Основні компоненти ущільнюючого спрею Alterna:

  • Екстракт ікри, що лежить в основі всіх формул Alterna, відомий як один з найбагатших природних джерел жирних кислот і використовується для відновлення вологості, еластичності і сяйва волосся, а вітаміни A, С і D захищають волосся від пошкоджень в майбутньому.
  • Ущільнюючий комплекс червоної конюшини - запатентована суміш інгредієнтів для боротьби з причинами стоншення волосся і його захисту 
  • Age Control Complex. Заснований на наукових досягненнях в області антивікового догляду за шкірою, цей запатентований комплекс поєднує в собі поживний екстракт ікри та антиоксиданти. Це допомагає запобігти пошкодженням і стимулювати мікроциркуляцію. Інгредієнти працюють в гармонії, усуваючи наслідки хімічного, екологічного та природного хронологічного старіння, вдихаючи в волосся нове життя
  • Супер оксид дисмутаза потужний фермент, який допомагає захистити волосся від пошкодження вільними радикалами і окислення.

Не містить сульфатів, парабенів, фталатів, DEA / TEA і синтетичних барвників.

Спосіб застосування: Вимийте волосся шампунем і відіжміть його в рушник. Розділіть волосся на секції і легкими масажними рухами нанесіть засіб на шкіру голови. Не змивати. Використовуйте спрей 2 рази в день - вранці і ввечері.

Обсяг: 125 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару
2419919

Характеристики

Тип волосся
ослаблене
Об`єм
125 мл
Серія
Caviar Clinical Densifying
Країна виробник
США
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
Гарний спрей, який працює. Перші результати помітила десь через месяць - на місцях з рідким волоссям з'явилося нове більш товсте, ніж було раніше.

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Состав
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти