×

Стимулюючий кондиціонер NC-2 CHI 44 Ionic Power Plus

Подобається701
1 603,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 80,15 грн

Бренд:
Опис

CHI44 Ionic Power Plus NC-2

Стимулюючий кондиціонер NC-2 - це один з продуктів системи проти випадіння волосся CHI 44 Ionic Power Plus, який може працювати однаково добре як самостійний засіб, так і як частина комплексу.

Він забезпечує активний стимулюючий вплив на шкіру голови, стимулюючи зростання і збільшуючи щільність і еластичність волосся. За рахунок вмісту в складі кондиціонера витяжок з цілющих трав і молекул нанокерамікі CHI44, він добре зволожує шкіру голови, забезпечуючи, таким чином, відкритий доступ корисних речовин до фолікулів волосся. Так, воно отримує все необхідне живлення всередині, за рахунок чого і надає силу і енергію новим волоскам.

Ефект від дії кондиціонера CHI 44 Ionic Power Plus стане помітний вже через пару тижнів. Волосся здобуває значну густоту і щільність. Але найприємніше це те, що навіть після завершення курсу процедур проти випадіння волосся, густота і щільність волосся нікуди не пропадуть, і ви і далі зможете насолоджуватися розкішними і здоровими локонами.

Спосіб застосування: після миття волосся шампунем, промокніть локони рушником і нанесіть стимулюючий кондиціонер від коренів до кінчиків. Акуратно втирайте його в шкіру голови і волосся, а через 3-5 хвилин змийте.

Обсяг: 1000 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару
CHI5529

Характеристики

Призначення продукта
Против выпадения
Тип волосся
усі типи
Об`єм
1000 мл
Серія
44 Power Plus
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари
Нічого нема

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти