×

Шампунь для чутливої шкіри голови без аромату Cutrin

Подобається182
835,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 41,75 грн

Бренд:
Опис

Cutrin Vieno Sensitive Shampoo

Делікатний шампунь Кутрін створений спеціально для власників тонкого волосся і / або чутливої ​​шкіри голови. Зволожуючі активні компоненти, що входять до його складу, ефективно пом'якшують шкіру голови, надаючи їй відчуття спокою і комфорту.

Склад шампуню розроблений таким чином, щоб не подразнювати ніжну шкіру голови, але при цьому забезпечувати їй відмінне очищення від щоденних забруднень. Вже після першого використання шкіра голови стане більш еластичною і зволоженою.

В основі шампуню Cutrin Vieno міститься екстракт скандинавської бавовни, який володіє пом'якшуючими, заспокійливими і зволожуючими властивостями. Мінеральні сполуки у формулі засобу ремінералізують, зміцнюють структуру і ущільнюють кожен волосок, роблячи його більш сильним і гнучким. Основною особливістю екстракту бавовни є здатність виводити токсини, за рахунок чого шкіра стає менш сприйнятливою до зовнішніх чинників, що впливають на неї.

Основні компоненти: північний бавовна і фінська джерельна вода

Спосіб застосування: нанесіть на вологе волосся шампунь, спіньте і потримайте його на волоссі 3-5 хвилин. Потім ретельно змийте теплою водою. При необхідності повторіть процедуру.

Обсяг: 250 мл

Зроблено в Фінляндії

Читати далі
Деталі товару
12820

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
250 мл
Серія
Vieno
Країна виробник
Фінляндія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти