×

Органічний живильний шампунь для волосся Loma

Подобається1069
1 010,00 грн
Об `єм
  • 355 мл
  • 3700 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 50,50 грн

Бренд:
Опис

Loma Nourishing Shampoo

LOMA Nourishing Collection - це справжня знахідка для дуже сухого, пошкодженого, хімічно обробленого і фарбованого волосся. Регулярне використання засобів цієї серії, поверне здоров'є і красу навіть самому неживому волоссю.

Поживний безсульфатний шампунь Loma Nourishing Shampoo м'яко очищає волосся і шкіру голови, надаючи глибокий зволожуючий та відновлювальний вплив, надаючи локонам шовковистість, гладкість і блиск.

Шампунь містить комплекс органічних інгредієнтів, які забезпечують живлення, зволоження і відновлення волосся. Його інтенсивна формула, підсилює блиск і м'якість волосся, а також забезпечує захист від впливу навколишнього середовища. Крім цього, шампунь благотворно впливає на шкіру голови, що значно покращує ріст волосся.

Володіє ароматом журавлини і груші.

Основні компоненти Loma Nourishing Shampoo:

  • Алое Віра - містить в собі комплекс вітамінів А і В12, які сприяють оздоровленню шкіри голови, а також вітаміни Е і С, які стимулюють ріст волосся. Забезпечує зволоження волосся і шкіри голови, допомагає позбутися від лупи, свербіння і запалень
  • Креатин - на 35% ефективніший, ніж будь-який протеїн або кератин, для відновлення внутрішньої міцності волосся, особливо забарвленого, хімічно обробленого або знебарвленого волосся
  • Оливкова олія інтенсивно живить і зволожує шкіру голови і волосся

Для досягнення оптимального результату, використовуйте разом з живильним кондиціонером LOMA Nourishing Conditioner.

Спосіб застосування: нанесіть шампунь від коренів до кінчиків волосся. Помасажуйте волосся і шкіру голови протягом декількох хвилин. Змийте теплою водою.

Обсяг: 88 мл, 355 мл, 1000 мл і 3700 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
ослаблене
пошкоджене
Об`єм
355 мл
Серія
Nourishing Collection
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Склад
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти