×

Шампунь CHI Aloe Vera

Подобається999
764,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 38,20 грн

Бренд:
Опис

CHI Aloe Vera Curl Enhancing Shampoo

Ніжний шампунь Chi дбайливо очищує шкіру голови і волосся від забруднень, не порушуючи їх природний гідробаланс. Він створений спеціально для догляду за кучерявим волоссям. Заспокоюючи і нормалізуючи стан шкіри голови, він наповнює локони вологою і захищає їх від зневоднення.

Шампунь допомагає не тільки добре очистити волосся, але і зробити його м'яким і слухняним.

Основні компоненти шампуню Chi Aloe Vera:

  • Екстракт алое вера, який є ключовим компонентом в цьому шампуні, містить величезну кількість необхідних поживних речовин і вітамінів, які забезпечують високі кондиціонуючі властивості і забезпечують захист ослаблених локонів, заспокоюючи суху шкіру голови. Покращує еластичність, міцність волосся і утримує в них вологу. Формує захисний бар'єр навколо кожного волоска, захищаючи його від зневоднення.
  • Нектар агави допомагає запобігти пошкодженням і позбавляє від ламкості, зміцнює і ущільнює слабкі пасма, роблячи їх блискучими. Його зволожуючі компоненти діють як природний легкий зволожувач, без ефекту обтяження. Відновлює керованість волосся і усуває його сухість, роблячи волосся більш гладким і м'яким.

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість шампуню на вологу шкіру голови і вспіньте легкими масажними рухами. Змийте і при необхідності повторіть процедуру.

Обсяг: 340 мл і 739 мл

Зроблено в США

Склад: Aqua / Water / Eau, Cocamidopropyl Betaine, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Glycerin, PEG-12 Dimethicone, Lauryl Glucoside, Acrylates Copolymer, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Agave Tequilana Leaf Extract, Sodium PCA, Panthenol, Hydrolyzed Silk, Hydroxyproline , L-Proline, Sodium Hyaluronate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Disodium Cocoamphodiacetate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sodium Lauroyl Lactylate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycol Distearate, Laureth-4, Potassium Sorbate, Sorbeth-230 Tetraoleate, Citric Acid, Hexylene Glycol, Decyl Glucoside, Ethylhexylglycerin, Sorbitan Laurate, Benzyl Alcohol, Fragrance (Parfum), Limonene.

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
кучеряве
Об`єм
340 мл
739 мл
Серія
Aloe Vera
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти