×

Кремовий зволожуючий шампунь Lanza

Подобається622
1 339,00 грн
Об `єм
  • 300 мл
  • 1000 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 66,95 грн

Бренд:
Опис

L'anza Healing Moisture Tamanu Cream Shampoo

Кожна володарка сухого волосся хоче зволожити своє його і позбутися від цієї проблеми раз і назавжди, але дуже часто відчуття ефект від традиційних зволожуючих продуктів не влаштовує, так як вони мають властивість обтяжувати волосся.

У складі продуктів L'ANZA Healing Moisture містяться передові технології і легкі зволожуючі компоненти, які не надають ваги, навіть тонкому і рідкому волоссі. Підтримуючи оптимальне зволоження, зволожуюча серія професійної косметики Ланза відмінно пом'якшує і додає волоссю божевільний блиск.

Основні компоненти Lanza Healing Moisture:

  • Зволожуючий комплекс. Містить полінезійські рослини, які відомі як найкращі зволожувачі на землі. Вони багаті незамінними жирними кислотами, ліпідами, пом'якшуючими засобами і зволожувачами. Ці природні зволожувачі забезпечують оптимальне зволоження для сухого і жорсткого волосся. Nano Science 102 міуронізує компоненти на дрібні частинки і доставляє їх глибоко в волосся, щоб вони не залишалися на поверхні і не обтяжували його. Зволоження і м'якість зберігається довше, оскільки лікувальний процес утримує зволожуючі інгредієнти всередині структури волосся.
  • Горіх Тамань. Жителі Таїті традиційно використовували цей горіх для лікування, зволоження і захисту від сонця. Легкі пом'якшувальні засоби горіха мають виняткові зволожуючі властивості, містять велику кількість незамінних жирних кислот і ліпідів для гладкості, шовковистості і блиску волосся.
  • Гавайський горіх Кукуї. Цінується за його неймовірні зволожуючі властивості. Він містить пом'якшувальні речовини, багаті лінолевої кислотою, альфа-лінолевої кислотою і незамінними жирними кислотами. Цей природний гідратор швидко проникає в волосся і повністю поглинається ним.
  • Гавайський Фрукт Ноні. Володіє високим рівнем антиоксидантів. Він забезпечує легке зволоження, а його природні жирні кислоти швидко розплутують волосся і забезпечують їм сяючий блиск.
  • Зволожуючі перлини миттєво звільняють супер гідратор при контакті з волоссям.

Кремовий шампунь Lanza Healing Moisture призначено для щоденного застосування для сухого і стоншеного волосся. Масло Тамані в його складі забезпечує ідеальне зволоження. Шампунь м'яко очищує шкіру голови і пасма, не вимиваючи природних масел і поживних речовин.

Відсутність сульфатів і екстра ніжна формула шампуню робить волосся чистим, шовковистим і м'якими. А полинезийская кора Гуго забезпечує багату, вершкове піну.

Рослинний склад шампуню: Масло горіха Тамань; Кора Гуго; Масло з насіння квітів пенника лугового; Цукрова тростина; Зелені і бурі водорості; Масло горіха Макадамії.

рН 5.4

Спосіб застосування: нанесіть шампунь на вологе волосся, приділяючи особливу увагу шкірі голови. Спіньте і змийте.

Обсяг: 300 мл і 1000 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару
11410

Характеристики

Тип волосся
сухе
Об`єм
300 мл
1000 мл
Серія
Healing Moisture
Країна виробник
США

Спеціальні посилання

ean13
654050114103
Огляди(2)
Загальний рейтинг
5
2 Огляди
Добрый день, подскажите, пожалуйста, можно ли у вас купить кератиновое протезирование Lanza?

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти