×

Трифазний шампунь потрійної дії Guam

Подобається600
710,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 35,50 грн

Бренд:
Опис

Унікальний італійський шампунь, який вирішує відразу три проблеми - бореться з жирністю шкіри, усуває лупу і зупиняє випадання. Він відмінно очищує шкіру від забруднень, нормалізує роботу сальних залоз і зміцнює волосся по всій довжині. Як результат, волосся стає більш привабливими і здобуває здоровий блиск.

Активні компоненти шампуню потрійної дії Guam:

  • Екстракт морських водоростей GUAM. Це фірмовий комплекс бурих водоростей, що забезпечує потужний вплив як на шкіру голови, так і на волосся. Він забезпечує не тільки догляд, але і захист локонів.
  • Стовбурові клітини яблука - це антивіковий компонент, який не тільки сповільнює процеси старіння клітин шкіри, але і захищає волосся від руйнівного впливу навколишнього середовища. Так само, вони відмінно впливають на сплячі цибулини, пробуджуючи їх і покращуючи ріст волосся.
  • Масло чайного дерева є натуральним антисептиком, який відмінно очищує шкіру голови, усуваючи лупу і причини її виникнення.
  • Комплекс лікарських рослин (алое вера, екстракти міра, аіру, дудника, гвоздики та ін.) усувають лупу і забезпечують шкірі голови необхідне зволоження.
  • Вітаміни F, H, E наповнюють шкіру голови необхідними поживними компонентами, забезпечуючи сприятливі умови для росту волосся.
  • Ментол тонізує і освіжає шкіру голови, покращуючи циркуляцію крові і усуваючи свербіж.
  • Масло розмарину тонізує шкіру голови, стимулює ріст волосся і усуває випадання. Відмінно позбавляє від лупи і сухості шкіри голови.

Трифазний шампунь Гуам не містить SLES, PEG і парабенів.

Спосіб застосування: нанести необхідну кількість шампуню на вологе волосся, помасажуйте шкіру голови, одночасно розподіляючи шампунь по дліне.Смойте і при необхідності повторіть процедуру.

Обсяг: 200 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
86060

Характеристики

Призначення продукта
Против выпадения
Против жирности волос
Против перхоти
Тип волосся
жирне
усі типи
Об`єм
200 мл
Серія
UPKer
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти