×

Шампунь для об'єму IdHair ME

Подобається369
484,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 24,20 грн

Бренд:
Опис

IdHair Mè More Volume Shampoo

Шампунь IdHair серії Mè відмінно підійде нормальному і тонкому волоссю, яким необхідний обсяг і ущільнення. Він м'яко очищує локони і шкіру голови, роблячи волосся міцніше і товщі, при цьому немає відчуття тяжкості.

У складі шампуню IdHair ME2 More Volume Shampoo містяться:

  • Масло каріте. Глибоко живить і робить волосся більш міцним і міцним. Надає м'якість і шовковистість. Захищає від впливу навколишнього середовища.
  • Рисовий білок. Це натуральний антиоксидант, який оберігає структуру волосся від зовнішніх подразників, не дозволяючи їм впливати на неї. Він багатий на вітаміни А, В, і Е, які доглядають не тільки за волоссям, пом'якшуючи і надаючи йому шовковистість, але і за шкірою голови.
  • Гліцерин. Робить волосся більш щільним, збільшуючи його візуальну густоту і обсяг. Зміцнює і ущільнює, запобігаючи ламкості і перетину волосся. Волосся під його впливом легко укладається і не електризується.

Шампунь не має в своєму складі парабенів.

Спосіб застосування: нанесіть потрібну кількість засобу на мокре волосся. Одночасно масажуючи і розподіляючи шампунь по довжині волосся, вимийте його. Змийте і при необхідності повторіть процедуру.

Обсяг: 250 мл і 1000 мл

Зроблено в Швеції

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
позбавлене об'єму
Об`єм
250 мл
Серія
Країна виробник
Швеція
Огляди(1)
Загальний рейтинг
3
1 Огляд
Очень люблю косметику Id Hair и всегда тестирую их новинки с огромным удовольствием. К сожалению, данный шампунь не вызвал приятных эмоций. Он не выполняет своих обещаний от слова совсем. Шампунь для объема серии Сильвер значительно лучше. Так что не рекомендую...

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти