×

Відтіночний блакитний шампунь Joico Color Balance Blue Shampoo

Подобається757
785,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 39,25 грн

Бренд:
Опис

Брюнетки можуть більше не боятися ставати блондинками!

Шампунь Joico серії Color Balance нейтралізуйте небажані жовті та оранжеві тони.

Ідеально збалансована кількість синього пігменту і захисний комплекс для фарбованого волосся Multi-Spectrum Defense Complex допомагають підтримувати колір волосся до 18 процедур миття голови.

  • Сині пігменти - нейтралізують небажані жовто-оранжеві відтінки в освітленому волоссі темних рівнів тону.
  • Multi-Spectrum Defense Complex ™ (мультіспектровий захисний комплекс) - трифазний технологічний процес, який усуває вплив ультрафіолетових променів на колір волосся і забезпечує вам яскравість і інтенсивність кольору кожен день. Зелений чай, антиоксиданти і сонцезахисні фільтри одночасно борються з усіма факторами навколишнього середовища, які викликають потускнення і вимивання кольору.
  • Bio-Advanced Peptide Complex ™ (високо-технологічний біо-активний молекулярний комплекс) - потужний запатентований выдновлюючий комплекс JOICO, який відновлює пошкоджене волосся і перешкоджає його повторному ушкодженню до 25 процедур миття голови.

Блакитний шампунь відновлює баланс вашого волосся, м'яко очищує і тонує його. Шампунь можна використовувати як для забарвленого, так і для натурального волосся (колір - темний брюнет). Усуває небажаний помаранчевий відтінок.

В результаті використання шампуню Joico волосся зберігаэ свою тональну цілісність і виглядаэ так,  ніби Ви щойно його пофарбували в салоні краси.

Спеціальний зволожуючий склад перешкоджає вимиванню кольору, зміцнює і захищає волосся, робить його сильнішим і слухняним. Для забезпечення максимального захисту кольору волосся рекомендуємо використовувати в комплексі з відтіночним блакитним кондиціонером.

Спосіб застосування: необхідну кількість засобу нанесіть по всій довжині на вологе волосся. Помасажуйте і залиште на пару хвилин, а потім змийте водою. Використовуйте блакитний шампунь 2-3 рази в тиждень, як альтернативу вашого звичайного шампуню.

Обсяг: 300 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару
ДЖ701

Характеристики

Відтінок
Нейтрализация желтизны
Тип волосся
освітлене
пофарбоване
Об`єм
300 мл
Серія
Color Infuse
Країна виробник
США
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд Написати відгук
Реально действующий шампунь. Прекрасно убирает рыжину на осветленных волосах.

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари
Нічого нема

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти