×

Відтіночний червоний шампунь Joico Color Infuse Red Shampoo

Подобається1067
660,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 33,00 грн

Бренд:
Опис

За допомогою шампуню Color Infuse Red Joico ви можете миттєво освіжити червоний колір або миттєво посилити відтінок забарвлених пасм. Тонуючі пігменти відмінно тримаються протягом кількох процедур миття голови.

Anionic Dye Technology - ексклюзивна технологія, що дозволяє пігменту прикріплятися до стрижня волоса і не вимиватися протягом декількох процедур миття голови.

Червоний шампунь ніжно очищує волосся, тонуючи його. Можна використовувати як для забарвленого, так і для натурального волосся з будь-яким червоним відтінком.

В результаті використання тонуючого шампуню Джойко волосся зберігає свою  цілісність і виглядає так, як ніби Ви щойно його пофарбували в салоні краси.

Спеціальний зволожуючий склад перешкоджає вимиванню кольору, зміцнює і захищає волосся, робить його сильнішим і слухнянішим.

Для забезпечення максимального захисту кольору волосся рекомендуємо використовувати Шампунь спільно з червоним відтіночним Кондиціонером.

Спосіб застосування: нанесіть трохи шампуню на вологе волосся, помасажуйте і змийте. При необхідності повторіть процедуру.

Обсяг: 300 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару
ДЖ704

Характеристики

Відтінок
Червоний
Тип волосся
освітлене
пофарбоване
Об`єм
300 мл
Серія
Color Infuse
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари
Нічого нема

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти