×

Балансуючий кондиціонер для шкіри голови Lanza

Подобається881
1 332,90 грн 1 481,00 грн
Reduced price-10%
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 66,65 грн

Бренд:
Опис

L'anza Healing Remedy Scalp Balancing Conditioner

Гарне волосся починаються зі здорової шкіри голови. Серія засобів Healing Remedy являє собою повну оздоровчу систему для шкіри голови і волосся.

Заспокійливий кондиціонер Lanza Healing Remedy відновлює нормальний стан шкіри голови. Оптимізує її гідроліпідний баланс і має протизапальну, протигрибкову і заспокійливу дію. Дарує відчуття свіжості, комфорту і легкості.

Активні інгредієнти кондиціонера Lanza Healing Remedy:

  • Папайя. Злегка відшаровує небажані накопичення, залишаючи здорові клітини шкіри неушкодженими. Відновлює шкіру голови, повертаючи її до нормального і здорового стану
  • Екстракт з листя перил. Освіжає епідермальний шар шкіри, залишаючи шкіру голови в ідеальному стані рівноваги. Природні антибактеріальні властивості допомагають усунути мікробну активність, яка може привести до проблем зі шкірою. Є природнім протівозудним засобом, який відмінно заспокоює свербіж та інші дискомфортні відчуття на шкірі голови.
  • Кокосова вода. Винятковий зволожувач, який ідеально підходить для заспокоєння і зволоження сухої або комбінованої шкіри голови. Багата фосфором, кальцієм, магнієм, калієм і електролітами. Кокосова вода допомагає підтримувати ідеальний рівень зволоження.
  • Трояндова олія. Завдяки своїм природним лікувальним і поживними властивостями, відмінно заспокоює і живить шкіру голови. Володіє природніми антисептичними і протигрибковими властивостями, які допомагають в боротьбі з грибком і іншими мікробами.
  • Фірмовий кератиновий комплекс відновлює і зволожує шкіру і волосся. Допомагає їм зберегти вологу і, тим самим, захиститися від зневоднення. УФ-фільтр в складі комплексу захищають від ультрафіолетових променів.
  • Квіти Кактуса, Масло насіння квітів пенника лугового, цукрова тростина, алое Віра

рН 5.5

Спосіб застосування: нанесіть кондиціонер на вимиту шкіру голови, попередньо промокнувши її рушником, щоб усунути зайву вологу. Масажними рухами розподіліть і залиште на 1-2 хвилини. Ретельно промийте. Для волосся рекомендується використовувати інший кондиціонер з асортименту бренду, що підходить вам за типом.

Обсяг: 250 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару
30109

Характеристики

Призначення продукта
Против жирности волос
Против перхоти
Тип волосся
сухе
усі типи
Об`єм
250 мл
Серія
Healing Remedy
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти