×

Маска глибокої дії GKhair Deep Conditioner

Подобається1013
2 145,00 грн
Об `єм
  • 1000 мл
  • 200 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 107,25 грн

Бренд:
Опис

GKhair Deep Conditioner

Американська компанія Global Keratin вже більше десяти років наполегливо трудиться створюючи ефективні засоби для догляду за волоссям. Їх засоби прекрасно відновлюють і зміцнюють волосся. Глобал Кератин перша в світі марка, яка додала в свої засоби суміш пептидів і білків, що пожвавлюють структуру волосся зсередини.

Всі косметичні продукти Global Keratin містять в своєму складі запатентований кератиновий комплекс, природні масла, рослинні екстракти і вітаміни для здоров'я локонів. Першокласний догляд волоссю забезпечує маска Deep Conditioner. Її приємний ніжний аромат і м'яка текстура безсумнівно вам сподобається. Маска рівномірно наноситься по всій довжині волосся і легко змивається через 20 хвилин.

Не можна не відзначити, що після застосування Global Keratin Deep Conditioner локони стають блискучими, слухняними і шовковистим на дотик. Завдяки своїм спеціальним інгредієнтам, маска проникає в саму глиб волосся і насичує його корисними компонентами зсередини.

Global Keratin Deep Conditioner це професійний засіб, який так само успішно можна застосовувати в домашніх умовах.

Спосіб застосування: після миття волосся шампунем нанесіть маску на всю довжину волосся. Одягніть целофанову шапочку і оберніть волосся рушником. Для досягнення більшого ефекту можна прогріти волосся феном. Використовувати маску можна раз в 2-3 тижні!

Обсяг: 200 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
пошкоджене
Об`єм
200 мл
Серія
Домашний уход
Країна виробник
США
Огляди(2)
Загальний рейтинг
5
2 Огляди
Недавно попробовала эту маску и осталась очень довольна. Мои волосы просто ожили,стали ровными,блестящими. Кератин входящий в состав маски сделал волосы здоровыми. Рекомендую.

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти