×

Спрей змінної фіксації Revlon Professional Style Masters Modular Hairspray-2

Подобається961
733,00 грн
Об `єм
  • 500 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 36,65 грн

Бренд:
Опис

Revlon Professional Modular Hairspray 2

Гарне волосся, укладене в ідеальну укладку, є невід'ємною частиною образу сучасної жінки. І якщо домогтися красивого і здорового волосся в наші дні стало не так вже й складно, то з укладанням справи трохи складніше. Адже, щоб створена вранці зачіска виглядала добре протягом усього дня, потрібно підібрати такий засіб, який не тільки добре зафіксує волосся, але й залишатиметься зовсім непомітним і відчутним.

Спрей іспанського бренду Revlon Professional Modular Hairspray є саме таким засобом. Він чудово підходить для тонкого волосся, не склеюючи і не обтяжуючи його. На волоссі спрей абсолютно непомітний.

Modular Hairspray-2 має свою фішку - його ступінь фіксації залежить від того, яку кількість спрею ви нанесете на зачіску. Потрібно легко зафіксувати волосся - нанесіть трохи спрею, потрібне сильне і довготривале укладання - рясно розпорошіть спрей і насолоджуйтесь результатом.

Спрей змінної фіксації Revlon відмінно підійде не тільки для створення щоденних зачісок, але і для складних вечірніх укладок.

Спосіб застосування: розпиліть спрей з 20-25 см на готову зачіску.

Об'єм: 500 мл

Зроблено в Іспанії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Призначення продукта
Лак для волос
Тип волосся
усі типи
Об`єм
500 мл
Серія
Style Masters
Країна виробник
Іспанія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти