×

Лак для волосся сильної фіксації Davroe Ultimatum

Подобається0
1 319,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 65,95 грн

Бренд:
Опис

Davroe Ultimatum

Davroe Ultimatum – це інноваційний спрей, розроблений для створення стійкого укладання та захисту волосся від шкідливих зовнішніх впливів. Його легка формула забезпечує надійну фіксацію зачіски, зберігаючи при цьому природний рух та об'єм волосся.

Особливості та переваги:

  • Стійка фіксація: спеціальний полімерний комплекс забезпечує довготривале укладання волосся, зафіксувавши його в бажаному положенні.
  • Захист від шкідливих факторів: у складі спрею присутні активні інгредієнти, такі як Ethylhexyl Methoxycinnamate та Tocopherol, які захищають волосся від впливу ультрафіолетових лучів та вільних радикалів, запобігаючи їх пошкодженню та старінню.
  • Пантенол і екстракт листя розмарину забезпечують зволоження та живлення волосся, робить його м'яким, гладким і шовковистим.
  • Легка текстура: спрей має легку текстуру, яка не обтяжує волосся та не залишає на них липкості чи слідів, забезпечуючи при цьому природний та вільний стиль.

Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість лаку на вологе волосся і розчешіть. Укладіть і дайте йому висохнути природним шляхом. Для екстремального укладання нанесіть велику кількість засобу на сухе волосся.

Об'єм: 200 мл

Зроблено в Австралії

Читати далі
Деталі товару
3610

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
200 мл
Серія
Styling
Країна виробник
Австралія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти