×

Шовкова олійка CHI Olive

Подобається667
720,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 36,00 грн

Бренд:
Опис

CHI Olive Organics Olive & Silk Hair and Body Oil

Серія CHI Olive Organics об'єднує в собі давню філософію здоров'я і краси волосся з інтенсивною дією сертифікованого органічного оливкового масла і рослинних інгредієнтів. Чисті і багаті антиоксидантами, оливки сприяють зміцненню волосся, захищаючи його від пошкоджень. Унікальна суміш рослинних компонентів запобігає посіченню кінчиків, оздоровлюючи волосся і надаючи йому силу. Завдяки правильному балансу поживних речовин, необхідних волоссю і шкірі голови, засоби цієї лінії забезпечують помітний оздоровчий вплив вже після першого застосування.

Шовк CHI Olive - це легкий догляд для сухого волосся. Він забезпечує чудове зволоження і зміцнення волосся, в тому числі і кінчиків. Після його нанесення локони моментально стають гладкими і рівними, без натяку на завивання. Шовк наповнює волосся і шкіру вологою, блиском і шовковистістю.

Основою засобу є оливкова олія, яке зберігає оптимальний гідробаланс волосся, пом'якшує і додає шовковистість. Його антиоксидантні властивості захищають волосся від пошкоджень, зміцнюючи і підтримуючи їх у здоровому вигляді.

Спосіб застосування: нанесіть шовк на долоні і розподіліть по вологим або сухим волоссям, починаючи від середини і рухаючись до кінчиків. Для зволоження шкіри - використовуйте засіб на сухій шкірі, м'яко втираючи його масажними рухами.

Обсяг: 59 мл

Зроблено в США

Інгредієнти: Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Hydrolyzed Silk, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil *, Calendula Officinalis Flower Extract *, Camellia Sinensis Leaf Extract *, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract *, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract *, Passiflora Incarnata Fruit Extract *, Symphytum Officinale Extract *, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Retinyl (Vitamin A) Palmitate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Aqua / Water / Eau, BHT, Glycerin, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Coumarin, Linalool, Benzyl Alcohol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Yellow 11 (CI 47000).

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
59 мл
Серія
Olive
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти