×

Підтягуючий крем для тіла Guam

Подобається1056
1 209,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 60,45 грн

Бренд:
Опис

Specialistica Crema Corpo Trattamento Rassodante Bioactivity

Підтягуючий крем для тіла Guam Specialistica - це прекрасний засіб відновити і продовжити процес зволоження шкіри. Він забезпечує глибоке зволоження і сприяє природному зміцненню бар'єру шкіри, надовго перешкоджаючи зневоднення. В результаті шкіра стає ідеально гладкою шовковистою і має доглянутий вигляд.

За рахунок спрямованої дії активних компонентів крему, він володіє активним зміцнюючим і підтягуючим ефектом, глибоко живлячи клітини шкіри і перешкоджаючи появі в'ялості. Під дією крему, шкіра тіла моментально стає більш пружною, еластичною, до неї повертається її тонус і гладкість.

Застосування підтягує крему Гуам уповільнює процес старіння шкіри, так як його антиоксидатна дія відмінно захищає від руйнівного впливу вільних радикалів. Інноваційний екстракт морських водоростей GUAM має антиоксидантну дію в три рази вище, ніж аналогічні екстракти, завдяки чому шкіра виглядає значно молодше.

Крем містить екстракти сертифікованих органічних рослин.

Активні компоненти кошти:

  • Органічне масло Баобаба містить вітаміни А, D, Е і F, багато омега жирними кислотами;
  • Кігелія африканська містить флавоноїди і фітостероли. Покращує мікроциркуляцію крові, стимулює вироблення колагену і фібрил еластину, надає благотворну дію на тонус шкіри;
  • Органічна ароматизована вода червоного апельсина;
  • Водний розчин конюшини, алантоїн, глікозаміноглікани.

Не містить парафінів, мінеральних масел, ланоліну, синтетичних барвників, SLS, SLES, PEG, силіконів, парабенів, інгредієнтів тваринного походження.

Спосіб застосування: нанесіть крем легкими масажними рухами. Помасажуйте до повного його всмоктування. Використовуйте крем щодня.

Обсяг: 200 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
14073

Характеристики

Об`єм
200 мл
Тип продукта
Крем
Серія
LE CREME_Specialistica
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти