×

Еліксир для обличчя Поцілунок Сонця That'so Beauty Elixir Sun Kiss

Подобається74
995,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 49,75 грн

Бренд:
Опис

That'so Beauty Elixir Sun Kiss

Лосьйон-спрей для обличчя та зони декольте з зволожуючим та легким ефектом засмаги. Легка текстура швидко вбирається.

Пантенол і сік алое віра мають антиоксидантну, зволожуючу і заспокійливу дію. Присутність дигідроксиацетону рослинного походження день за днем ​​посилює природну красу обличчя за рахунок здорового та злегка засмаглого кольору шкіри.

Активні компоненти:

  • ДГК (Дідросіацетон). Інгредієнт рослинного походження, гарантує поступову та тривалу засмагу, надаючи яскравого та інтенсивного кольору, який поступово зменшується при природному відлущуванні шкіри, не залишаючи плям.
  • Алое вера. Екстракт рослини алое, відомий з давніх часів своїми заспокійливими та зволожуючими властивостями, є справжньою панацеєю для шкіри, надаючи їй м'якість та сяйво, а також миттєве відчуття свіжості.

Спосіб використання: Наносьте вранці на обличчя і зону декольте перед нанесенням вашого улюбленого крему. Можна наносити протягом дня для тонізуючого ефекту, швидкого зволоження та легкої засмаги. Розпиліть з відстані 20 см від шкіри для рівномірного нанесення. Можна використовувати у чистому вигляді або у поєднанні з іншими еліксирами краси That'so, а також наносити поверх макіяжу.

Об'єм: 50 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
0644400

Характеристики

Об`єм
50 мл
Тип продукта
Мист
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти