×

Зволожуючий шиммер з бронзатором для обличчя та тіла That'so Glowy Bronze

Подобається71
1 395,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 69,75 грн

Бренд:
Опис

That'so Glowy Bronze

Емульсія для засмаги, яка надає шкірі мерехтливий ефект. Її сяюча і блискуча формула сублімує засмаглу шкіру, надаючи їй неймовірної насолоди. Аромат складається з жасмину та амбри.

Дуже легка текстура шиммера залишає шкіру сухою та не жирною. Він збагачений олією солодкого мигдалю та олією ши, які пом'якшують і живлять шкіру. Підходить для всіх сезонів, шкіра сяє завдяки мерехтливому ефекту золотих пігментів, а через 3-4 години після нанесення з'являється поступовий відтінок засмаги.

Активні компоненти:

  • Бронзатор на основі харчових пігментів. Миттєва засмага досягається завдяки косметичному бронзатору, суміші кольорових пігментів, що використовуються також у харчових цілях та безпечних для шкіри.
  • ДГК (Дідросіацетон). Інгредієнт рослинного походження, гарантує поступову та тривалу засмагу, надаючи яскравого та інтенсивного кольору, який поступово зменшується при природному відлущуванні шкіри, не залишаючи плям.
  • Золота пудра. Миттєво надає шкірі яскравість і чарівне сяйво.
  • Олія ши та масло солодкого мигдалю. Мають пом'якшувальні та зволожуючі властивості, ідеально підходять для сухої, зневодненої або зрілої шкіри. Вони допомагають покращити зволоження, тонус та еластичність шкіри.

Спосіб застосування: Струсіть продукт перед використанням. Нанесіть на шкіру круговими рухами. Вимийте руки після використання. Для нанесення на шкіру обличчя - розпиліть продукт на руки і розподіліть круговими рухами, уникаючи області навколо очей і губ.

Об'єм: 100 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
0655400

Характеристики

Об`єм
100 мл
Тип продукта
Масло
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти