×

Адвент календар Valmont Magic Xmas Calendar 2021

Подобається64
17 766,00 грн 25 380,00 грн
Reduced price-30%
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 888,30 грн

Бренд:
Опис

Valmont Magic Xmas Calendar 2021

У кожній з 12 коробок з новорічним календарем краси ви знайдете подарунок улюбленого догляду, який подбає про вашу шкіру і додасть їй сяйва, на яке вона заслуговує.

Склад адвент календаря 2021 Valmont:

Prime Renewing Pack (Маска Попелюшки) надає шкірі миттєве сяйво, покращує її текстуру та колір, усуває сліди втоми та заспокоює шкіру. Її склад збагачений антивіковими компонентами, дія яких спрямована на розгладження зморшок.

Спосіб застосування: для щоденного використання, щоб усунути недоліки шкіри, нанесіть товстим шаром та залиште на 3-5 хвилин. Видаліть вологою серветкою. В якості щоденної інтенсивної процедури використовуйте тонкий шар, а потім свій звичайний крем. В якості спеціальної процедури миттєвого сяйва - нанесіть товстий шар на 20 хвилин. Видаліть вологою тканиною.

Миттєва маска-патчі для шкіри навколо очей розгладжує і освіжає ніжну шкіру, надаючи погляду свіжого та відпочившого вигляду.

Спосіб застосування: стисніть капсулу від кінчика до центру, щоб патч повністю просочився рідиною. Переверніть та зніміть фольгу з капсули. Нанесіть патчі під очі на 15-20 хвилин. Видаліть і нанесіть крем, який найкраще підходить для вашої шкіри. Можна використовувати як завгодно часто: щодня або кілька разів на тиждень для інтенсивного впливу або один раз на тиждень як догляд.

Виводить токсини та очищує шкіру від міських забруднень, тютюну та інших агресорів, перш ніж наповнити її киснем,. З першого застосування шкіра стає на 99% менш забрудненою, а колір обличчя свіжішим. Розгладжує тонкі лінії та підтягує шкіру.

Спосіб застосування: Відкрийте капсулу і рясно нанесіть маску на очищену шкіру обличчя та шиї, уникаючи області навколо очей та рота. Маска піниться і збільшиться обсягом. Через 7-10 хвилин, коли більшість бульбашок утворилася, змийте водою і продовжіть ритуал догляду за шкірою.

Ніжний тонік для всіх типів шкіри. Нормалізує ph, тонізує та пом'якшує шкіру, роблячи її свіжою та зволоженою.

Спосіб застосування: Нанесіть засіб на ватний диск і протріть обличчя або нанесіть безпосередньо руками на шкіру. Уникайте очей.

Універсальний крем, який стимулює життєздатність клітин та одночасно зволожує поверхню шкіри.

Спосіб застосування: використовуйте крем вранці та/або ввечері після нанесення сироватки.

Освіжаюча гелева сироватка наповнює шкіру вологою, відновлюючи її гідробаланс. Молекули гіалуронової кислоти з різною молекулярною масою проникають у всі шари шкіри, забезпечуючи миттєвий та тривалий зволожуючий ефект.

Спосіб застосування: щоранку протягом 30 днів наносьте повну піпетку сироватки легкими дотиками на шкіру, а потім використовуйте крем.

Сприяє природному виробленню гіалуронової кислоти, яка відповідає за еластичність шкіри та її тривале інтенсивне зволоження. Сироватка знижує випаровування вологи зі шкіри, покращуючи її поверхню, відновлюючи еластичність і розгладжуючи дрібні зморшки.

Спосіб застосування: увечері нанесіть 2-3 краплі сироватки на обличчя та шию.

  • Еліксир Льодовика Дорогоцінна сироватка l'Elixir des Glaciers Serum Précieux Votre Visage, 5 мл

Ця ліфтингова сироватка має ніжну шовковисту текстуру, яка робить колір обличчя більш рівним, а шкіру пружнішою і підтягнутою. Колір обличчя здається більш сяючим і відпочившим. Максимальна концентрація ДНК надає сироватці зволожуючі та регенеруючі властивості, які надають шкірі молодого та сяючого вигляду.

Спосіб застосування: вранці та ввечері наносьте засіб легкими масажними рухами на все обличчя та шию.

  • Еліксир Льодовиків "Ваші очі" L'elixir Des Glaciers Vos Yeux, 5 мл

Потужна та інтенсивна процедура для шкіри навколо очей, яка інтенсивно зволожує та зменшує видимі зморшки та лінії. Крем підтягує ніжну шкіру та бореться з темними колами під очима завдяки протинабряковим властивостям зеленого чаю та арніки. Набряклість зменшується за допомогою дренуючого дуету червоних водоростей та кофеїну.

Спосіб застосування: Вранці та ввечері наносьте крем кінчиками пальців на область навколо очей до тих пір, поки він весь не вбереться у шкіру, починаючи із зовнішнього кута та поступово заглиблюючись усередину. Зверніть особливу увагу на темні кола та мішки.

  • Елегантний та спокусливий аромат Storie Veneziane Lady Code, 8,5 мл.

Пряні ноти рожевих ягід, чуттєве серце жасмину та чарівні нотки мигдалю. Цей аромат захоплює жінок позачасовим стилем. Можна використовувати у будь-який час дня.

Зроблено в Швейцарії

Читати далі
Деталі товару
706133

Характеристики

Тип шкіри
для всіх типів
Країна виробник
Швейцарія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти