×

Органічний інтенсивний кондиціонер Loma

Подобається794
1 058,00 грн
Об `єм
  • 237 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 52,90 грн

Бренд:
Опис

Loma Deep Conditioner

LOMA Nourishing Collection - це справжня знахідка для дуже сухого, пошкодженого, хімічно обробленого і фарбованого волосся. Регулярне використання засобів цієї серії, поверне здоров'є і красу навіть самому неживому волоссю.

Інтенсивний кондиціонер для волосся LOMA Deep Conditioner відновлює і захищає пошкоджене волосся, роблячи його шовковистим, гладенькими. Комплекс органічних інгредієнтів в його складі забезпечує глибоке живлення і відновлення волосся.

Його унікальна формула дозволяє використовувати кондиціонер відразу в трьох напрямках:

  • для відновлення і живлення волосся
  • для очищення
  • для текстурування волосся.

Інтенсивна формула засоба підсилює блиск і м'якість волосся, а також забезпечує захист від впливу навколишнього середовища.

Основні компоненти Loma Deep Conditioner:

  • Алое Віра - містить в собі комплекс вітамінів А і В12, які сприяють оздоровленню шкіри голови, а також вітаміни Е і С, які стимулюють ріст волосся. Забезпечує зволоження волосся і шкіри голови, допомагає позбутися від лупи, свербіння і запалень
  • Креатин - на 35% ефективніший, ніж будь-який протеїн або кератин, для відновлення внутрішньої міцності волосся, особливо забарвленого, хімічно обробленого або знебарвленого волосся
  • Фрукт Баобаба - багатий антиоксидантами і незамінними жирними кислотами, які мають потужну регенеруючу дію і інтенсивне живлення

Спосіб застосування:

1. Інтенсивне кондиціонування: нанесіть засіб на чисте вологе волосся. Залиште на 4 хвилини, а потім змийте. Для максимального ефекту можна використовувати тепло.

2. Очищуючий кондиціонер: нанесіть засіб на вологе волосся, помасажуйте від коренів до кінчиків і змийте. А потім нанесіть кондиціонер на 4 хвилини для досягнення ефекту кондиціонування.

3 Текстурування волосся: нанесіть невелику кількість засобу на чисте вологе волосся. Висушіть феном для додання обсягу і текстури.

Обсяг: 237 мл і 1000 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
ослаблене
пошкоджене
Об`єм
237 мл
1000 мл
Серія
Nourishing Collection
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Склад
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти