×

Відновлювальний кондиціонер Helen Seward Synebi

Подобається442
668,00 грн
Об `єм
  • 300 мл
  • 1000 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 33,40 грн

Бренд:
Опис

Helen Seward Synebi Restructuring Treatment

Завдяки багаторічному досвіду фахівців Helen Seward, їм вдалося створити абсолютно нову лінію засобів по догляду за волоссям з цілеспрямованою дією і гарантією професійного результату. Формули засобів, що входять в серію Synebi, забезпечують найкращу ефективність у відновленні волосся завдяки вмісту натуральних інгредієнтів, відібраних за їх лікувальні властивості, виключно з сертифікованих органічних культур.

Synebi Restructuring - це лінія засобів призначена для догляду за пошкодженим волоссям. В її основі лежать гідролізований кератин і екстракт мальви - два компонента, які легко допоможуть перетворити втомлені й ослаблені пасма.

Кондиціонер Helen Seward Restructuring призначений для інтенсивної регенерації пошкодженого і ослабленого волосся. Завдяки своїм активним компонентам, він відновлює структуру волосся зсередини, роблячи її більш однорідною і сильною. Усуває пористість і пухнастість. Робить кожен волосок щільніше, міцніше і сильніше.

Активні компоненти кондиціонера Helen Seward Restructuring:

  • Кератин. Проникає в структуру волосся, заповнюючи пошкоджені ділянки і позбавляючи від пористості і пухнастості. Під його впливом локони стають міцнішими, гладкими і блискучими
  • Органічний екстракт мальви. Зміцнює ламке волосся, розплутуючи його і розгладжуючи його кутикулу

Спосіб застосування: нанесіть кондиціонер на вимите вологе волосся і розподіліть по всій довжині. Через 5-10 хвилин змийте.

Обсяг: 300 мл і 1000 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
7664

Характеристики

Тип волосся
пошкоджене
Об`єм
300 мл
1000 мл
Серія
SYNEBI
Країна виробник
Італія

Спеціальні посилання

ean13
8011172019228
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти